• 1-1
  • 3-1
  • 2-2
  • 333
  • 222
  • 444
  • 111

Company ringkes

Dongguan Kamulyan Star Laser Technology Co., LTD, kerjasama Sino-Jerman, ngarahke ing teknologi laser & aplikasi, sawise taun inovasi lan pembangunan dadi, wis dadi produsen gedhe-ukuran kondhang saka peralatan laser. produk utama perusahaan sing logam mesin nglereni laser, non-logam mesin nglereni laser, laser menehi mesin, mesin welding laser lan mesin mlengkung.

ndeleng More

Napa Pilih kita

produk kita

Nyedhiyani Sampeyan Best

Strategy Partner

United Way Worldwide

  • ipg
  • Beckhoff
  • igus
  • Schneider
  • gudel
  • print
  • neugart
  • iivi