Babagan awake dhewe

guanyuwomenneiye
guanyuwomenneiye

DONGGUAN GLORYSTAR Laser TECH CO., LTD

Dongguan Kamulyan Star Laser Technology Co., LTD, kerjasama Sino-Jerman, ngarahke ing teknologi laser & aplikasi, sawise taun inovasi lan pembangunan dadi, wis dadi produsen gedhe-ukuran kondhang saka peralatan laser.

Perusahaan ndarbeni kantor, R & D Building, toko mesin, lukisan lan toko welding, assembling toko, showroom modern lan pabrik industri standar.

produk utama perusahaan sing logam mesin nglereni laser, non-logam mesin nglereni laser, laser menehi mesin, mesin welding laser lan mlengkung machines.The kapasitas produksi taunan saka 8,000 mranata barang didol ing luwih saka 100 negara lan wilayah.

Perusahaan iki diidentifikasi minangka perusahaan dhuwur-tech nasional, lan bola-bali menang ing teknologi inovasi Award. Minangka pemimpin ing peralatan laser, Glorystar Laser teknologi Co., Ltd wis sistem R & D lengkap, karo akeh universitas misuwur domestik lan institusi riset kanggo njaga cooperation optik lan technical cedhak, uga Nanyang Institut ilmu lan teknologi basa Graduate Trainee.

Produk digawe sertifikat CE EU lan sertifikat SGS, lan ing kabèh aspèk mlebu, proses, mesin, kapal lan selaras karo pedoman kualitas lan sistem manajemen lingkungan ISO kanggo mesthekake yen kualitas nasional. Mbeta tampilan ngarsane Global, GLORYSTAR tansah ing ngarahke ing ilmu laser lan teknologi kanggo enggo bareng karo sing ing mangsa kasil!