Co2 laser machine nglereni engraving

Short Description:

Feature Product laser CO2 engraving lan seri mesin nglereni adopts teknologi kontrol DSP internasional majeng, padha duwe kacepetan dhuwur, akurasi nglereni dhuwur lan stabilitas, kualitas lan rasio rega dhuwur banget. Sistem utama bisa dhawuh dening U-disk tanpa sambungan PC. Wis fungsi saka nglereni imitative, nglereni pamisahan werna, non-mungkasi nglereni sapisan mati akeh, etc. Teknik Design mesin Seri iki wis construction mechanical pas lan equips karo ngalangi ...


  • Supplyability: 5000 Bagéyan saben taun
  • Pembayaran: L / C, T / T
  • Port: SHENZHEN PORT
  • Certificates: CE, SGS, ISO
  • Brand: Glorystar
  • Place: Dongguan
  • Packaging: dikempalken ing karton
  • Detail produk

    Tags Product

    GLC-1490

    Feature Product

    CO2 Laser engraving lan seri mesin nglereni adopts teknologi kontrol DSP internasional majeng, padha duwe kacepetan dhuwur, akurasi nglereni dhuwur lan stabilitas, kualitas lan rasio rega dhuwur banget. Sistem utama bisa dhawuh dening U-disk tanpa sambungan PC. Wis fungsi saka nglereni imitative, werna nglereni pamisahan, non-mungkasi nglereni sapisan mati akeh, etc.

    Desain Teknik

    mesin Seri iki wis construction mechanical pas lan equips karo pigura metu ngalangi lan stabil. Iku adopts kacepetan dhuwur alur guide njaba, diimpor motor mlaku lan driver kanggo nambah akurasi transmissibility mechanical.

    Desain optik

    Ngadopsi lensa diimpor lan mirrors ing sistem optis kanggo mesthekake umur dawa saka tabung laser lan efficiency nglereni dhuwur.

    Industry ditrapake

    Engraving lan nglereni saka kertas, kain, plastik, non-dirajut kain ing industri sandhangan lan dolanan, uga klebu saka nglereni pas kanggo bahan non-logam, kaya acrylic lan Papan MDF ing tas, sarung tangan, jamur, iklan, hiasan, perabot electrical lan industri plastik.

    Material ditrapake

    Woodwork, kertas, kulit, kain, kaca organik, resin, acrylic, woolens, plastik, karet,

    Keramik, Crystal, Jade, pring lan bahan non-logam.

     Data Technical:

    model GLC-1490
                                                  laser CO2
    laser Power  80W / 100w / 130w / 150w
    engraving Speed 0-64m / m
    Cutting Speed 0-36m / m
    baleni Akurasi ± 0.05mm
    obah System sistem kontrol CNC
    cooling Mode Water-cooling lan sistem pangayoman
    Sakabèhé Konsumsi Power ≤1250W
    Tegangan Pakaryan 220 ± 10% 50Hz (60Hz)
    suhu Operating 0 ~ 45ºC
    Asor Operating 5% -95%
    Ngontrol Software lunak laser Glorystar
    Graphic Format sing didukung Plt, AI, JPG, PNG, TIF, PCX, TAG,
    MP, IOO, GIF,

    Sample show

    5432 3333332


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk