laser UV mesin menehi

Short Description:

UV laser sistem menehi GS-UV3M adopts sumber laser 355nm uv lan kontrol lunak khusus. kualitas Beam output dhuwur lan linuwih. Wis kaluwihan saka sudhut nggunakake sawetara, ora polusi lan kurang gangguan. GS -UV3M teknologi koleksi laser, mesin tliti, teknologi elektronik lan komputer teknologi ing integrasi saka dhuwur-tech, karo stabilitas, iku bisa mbukak terus-terusan kanggo 24 jam, pangopènan gratis, biaya tabungan, nemen nambah efficiency produksi. Featu ...


  • Supplyability: 5000 Bagéyan saben taun
  • Pembayaran: L / C, T / T
  • Port: SHENZHEN PORT
  • Certificates: CE, SGS, ISO
  • Brand: Glorystar
  • Place: Dongguan
  • Packaging: dikempalken ing karton
  • Detail produk

    Tags Product

    UV laser sistem menehi GS-UV3M adopts sumber laser 355nm uv lan kontrol lunak khusus. kualitas Beam output dhuwur lan linuwih. Wis kaluwihan saka sudhut nggunakake sawetara, ora polusi lan kurang gangguan. GS -UV3M teknologi koleksi laser, mesin tliti, teknologi elektronik lan komputer teknologi ing integrasi saka dhuwur-tech, karo stabilitas, iku bisa mbukak terus-terusan kanggo 24 jam, pangopènan gratis, biaya tabungan, nemen nambah efficiency produksi.

    fitur

    1. Nggoleki Processing lan ngasilaken dhuwur

    2. identifikasi Gampang, kanggo entuk identifikasi keamanan

    3. Advanced mode Processing laser, dhuwur tliti

    4. Low gangguan Processing lan stabilitas dhuwur Processing

    5. Ora bagean consumable lan biaya kurang pangopènan

    6. kinerja stabil lan bisa mlaku kanggo dangu

    model

    GS-UV3M

    GS-UV5M

     jinis laser

    Pulsa jinis ngalangi laser ngalangi

    Wavelangth

    355nm

    daya laser

    3W @ 30kHz

    5W @ 30kHz

    kualitas Beam

    M² <1.2

    Pulse Ambalan Rate

    10-120Khz

    Beam Diameter

    1.0 ± 0.1mm

    kacepetan menehi

    ≤7000mm / s

    menehi area

    50mm × 50mm -300mm × 300mm

    jembaré menehi

    0.012mm

    charactar minimal

    0.15mm

    Repaatability

    ± 0.01

    mode cooling

    cooling Air

     

    Win XP / Win 7 32bit

    operasi sistem envirnment
    requirement Power

    220V / 20A / 50Hz

    Power

    800-1000W

    Size

    1150mm × 1190mm × 1600mm


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk