GS-3015CEG / GS-4020CEG Full Ditutup Serat Laser Cutting Machine karo Exchange

Short Description:

Iku bisa Cut tabung lan materi Sheet. Lan karo meja exchange otomatis, iku bisa irit wektu loading. Fitur Product ● Kanthi desain pager lingkungan lengkap, ngurangi radiation laser lan supaya sembarang bundhas mechanical. ● adopts worktable exchangeable kanggo nyimpen loading lan unloading wektu, lan kanggo chieve efficiency karya dhuwur. ● High sabenere mecah pindah lan pindah rak, kurang gangguan lan tliti dhuwur. Pisah nglereni tabung piranti industri ditrapake Digunakake digunakake ing kabeh jinis industri produk logam ...


  • Supplyability: 5000 Bagéyan saben taun
  • Pembayaran: L / C, T / T
  • Port: SHENZHEN PORT
  • Certificates: CE, SGS, ISO
  • Brand: Glorystar
  • Place: Dongguan
  • Packaging: dikempalken ing karton
  • Model: GS-3015CEG
  • Supaya Quantity :: 1 Piece
  • Detail produk

    Tags Product

    Iku bisa Cut tabung lan materi Sheet. Lan karo meja exchange otomatis, iku bisa irit wektu loading.

    Fitur Product

    ● Kanthi desain pager lingkungan lengkap, ngurangi radiation laser lan supaya sembarang bundhas mechanical.

    ● adopts worktable exchangeable kanggo nyimpen loading lan unloading wektu, lan kanggo chieve efficiency karya dhuwur. 

    ● High sabenere mecah pindah lan pindah rak, kurang gangguan lan tliti dhuwur.

    piranti nglereni tabung kapisah

    industri ditrapake

    Digunakake digunakake ing kabeh jinis industri produk logam kayata sheet Processing logam, cookware lan jedhing perabot, iklan & pratandha, cahya & hardware, lemantun electrical, auto parts, mesin lan peralatan, perabot rumah tangga, bagean tliti, lan ing.

    Bahan ditrapake

    Utamané Applied kanggo kabeh jinis bahan sheet metal non-kontak nglereni cepet, engraving. lan ngebur, kayata baja karbon, stainless steel, campuran, baja manganese, galvanis, aluminium, tembaga lan logam pipo Processing, etc

    Data Technical

    model 3015CEG / GS-4020CEG
    daya laser 1000W Kanggo 10000w (Opsional)
    area makarya 3000 * 15000mm / 4000 * 2000mm
    konsumsi daya sakabèhé <18KW
    mode transmisi Gear lan rak, driver Double
    voltase Makarya (sumber daya) 380V 50Hz (60Hz)

     


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk