Double Machine Station Laser Welding

Short Description:

Cocog kanggo welding baterei energi anyar sheet Flameproof, chip loncat karo muter awak, Pole, sambungan alus. Adopts duplex ngusapake meja apa desktop, tutup loading baterei Ponggawa kanggo ngawat-ngawati ing ngalih dipakani rampung welding. Fitur: · Loro posisi Tabel ngusapake, synchronously antarane dipakani lan welding kanggo nambah efficiency produksi · Saben stasiun bisa nginstal akeh set tongs miturut syarat produksi nyata, karo trep lan fleksibel fungsi · The tongs bisa ...


  • Supplyability: 5000 Bagéyan saben taun
  • Pembayaran: L / C, T / T
  • Port: SHENZHEN PORT
  • Certificates: CE, SGS, ISO
  • Brand: Glorystar
  • Place: Dongguan
  • Packaging: dikempalken ing karton
  • Detail produk

    Tags Product

    Cocog kanggo welding baterei energi anyar sheet Flameproof, chip loncat karo muter awak, Pole, sambungan alus. Adopts duplex ngusapake meja apa desktop, tutup loading baterei Ponggawa kanggo ngawat-ngawati ing ngalih dipakani rampung welding.

    fitur:

    · Loro posisi Tabel ngusapake, synchronously antarane dipakani lan welding kanggo nambah efficiency produksi

    · Saben stasiun bisa nginstal akeh set tongs miturut syarat produksi nyata, karo fungsi trep lan fleksibel

    · Ing tongs bisa dilengkapi piranti vakum kang nyedhot kanggo nyegah dipakani Ponggawa lan laser ewah-ewahan bentuk ing prodhuk lan nambah kualitas prodhuk

    · Ing kombinasi sampurna saka sistem High Definition coaxial sesanti CCD lan sistem fokus sumber cahya linear ndadekake program welding line luwih gampang lan luwih trep

    · Pilihan adat-digawe peralatan, kanggo nyukupi kabutuhan syarat beda

    · Pilihan CCD sworo seru sistem modul posisi kanggo nambah kualitas produk

    · Upgrade Pilihan kanggo mode welding stasiun multi lan otomatis robot stasiun cerdas kanggo materi ndhuwur lan ngisor, kanggo Ngapikake efficiency produksi

     mode Operation  Two posisi Tabel ngusapake
    daya laser 1000w / 2000w / 4000w / 6000w 可 选配 Pilihan
    gelombang laser 1070nm

     Operating diameteripun serat inti

    50 um, 100 um, 200 um 可 选配 Pilihan
    kualitas Beam (BPP) Minimal 1.1 mm * mrad (50 sing)

    Stroke of worktable

    Sumbu X / Y / Z, 500mm / 150mm / 150mm;
    Y1 / Y1axis, 300mm / 300mm;
    (bisa ngatur)

    Bola akurasi posisi saben batang

    ± 0.02mm
     ngarahake lokasi

    cahya abang lan sistem sesanti CCD coaxial

     Vacuum adsorption  meksa luwes

    sakabèhé dimensi

    1140mmx1240mmx1830mm
     bobot net Machine  About 650kg

     


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk