F-6018T Tube / Pipes Serat Laser Cutter

Short Description:

Kanggo Beda Fitur nglereni tabung Shape Product ● Diimpor dhuwur tliti transmisi werni meneng, dhuwur tliti linear guide-alur ● Diimpor motor servo sistem nyopir, diimpor gearbox helical. ● Pisah nglereni tabung piranti ● kacepetan nglereni Fast, efficiency dhuwur, aman, stabil kinerja industri ditrapake Digunakake digunakake ing kabeh jinis industri produk logam kayata pipe Processing logam, cookware lan jedhing perabot, iklan & pratandha, cahya & hardware, cabi electrical. ..


  • Supplyability: 5000 Bagéyan saben taun
  • Pembayaran: L / C, T / T
  • Port: SHENZHEN PORT
  • Certificates: CE, SGS, ISO
  • Brand: Glorystar
  • Place: Dongguan
  • Packaging: dikempalken ing karton
  • Detail produk

    Tags Product

    Kanggo nglereni tabung Shape Beda

    Fitur Product

    ● Diimpor dhuwur tliti transmisi werni meneng, dhuwur tliti linear guide-alur

    ● Diimpor servo sistem motor driving, diimpor gearbox helical.

    ● piranti nglereni tabung Pisah

    ● Cepet nglereni, efficiency dhuwur, aman, stabil kinerja

    industri ditrapake

    Digunakake digunakake ing kabeh jinis industri produk logam kayata pipe Processing logam, cookware lan jedhing perabot, iklan & pratandha, cahya & hardware, lemantun electrical, auto parts, mesin lan peralatan, perabot rumah tangga, elavator lan tliti bagean Processing, lan ing . 

    Bahan ditrapake

    Utamané Applied kanggo kabeh jinis bahan sheet metal non-kontak nglereni cepet, engraving. lan punching, kayata baja entheng, stainless steel, campuran, baja manganese, galvanis, aluminium, tembaga lan Processing logam pipo, etc

    Data Technical

    model GS-6018T
    daya laser 1000W TO 10000W (Opsional)
    konsumsi daya sakabèhé <20KW
    mode transmisi Ball Meneng Transmission
    voltase Pakaryan 380V 50Hz (60Hz)

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk