Serat Laser Marking Machine FOL-10/20/30/50

Short Description:

Fitur Product Kamulyan laser develops lan mrodhuksi online lengkap cooling Serat Optik Laser sistem menehi ing China. Iku lingkungan loropaken, konsumsi kurang, kanthi otomatis lan anjog sistem laser. sistem laser Creative iki ndadekake optik konversi tingkat nganti 38% -50%. The online cooling bisa syarat sistem. sistem laser iki ukuran cilik lan kompak. output Serat, bisa flexibly ndadekake sistem Processing 3D. The sakdurunge nggambarake isolator, kang migunakake particularit ing ...


  • Supplyability: 5000 Bagéyan saben taun
  • Pembayaran: L / C, T / T
  • Port: SHENZHEN PORT
  • Certificates: CE, SGS, ISO
  • Brand: Glorystar
  • Place: Dongguan
  • Packaging: dikempalken ing karton
  • Model: FOL-10/20/30/50
  • Supaya Quantity: 1SET
  • Detail produk

    Tags Product

    Fitur Product

    Kamulyan laser develops lan mrodhuksi online cooling lengkap Serat Optik Laser sistem menehi ing China. Iku lingkungan loropaken, konsumsi kurang, kanthi otomatis lan anjog sistem laser. sistem laser Creative iki ndadekake optik konversi tingkat nganti 38% -50%. The online cooling bisa syarat sistem. sistem laser iki ukuran cilik lan kompak. output Serat, bisa flexibly ndadekake sistem Processing 3D. The isolator sakdurunge nggambarake, kang nggunakake particularity saka gelombang lan arah laser, lan struktur khusus nang isolator nggambarake sakdurunge bisa mblokir laser dibayangke dening Piece karya supaya Laser ngetik osilator laser maneh kanggo ngrusak osilator laser.

    industri ditrapake

    tombol Translucent plastik, IC Kripik, komponen produk digital, tliti machinery, perhiasan, sanitary ware, ukuran lan pribadi, kaca tingal watch, electrical Perkakas, komponen elektronik, aksesoris hardware, pribadi hardware, komponen komunikasi mobile, onderdil mobil, produk plastik nglereni, medical peralatan, bahan bangunan, pipo lan produk-dhuwur tliti liyane menehi.

    Bahan ditrapake

    Metals lan macem-macem bahan non-logam, wesi atose dhuwur, oksida, plating, nutupi, ABS, resin epoxy, mangsi, plastik, lan sapiturute

    Data Technical

    model FOL-10/20/30/50
    Power  10W / 20w / 30W / 50W
    gelombang 1064nm
    kualitas Beam M2 <1.5
    daya output 10% ~ 100% (terus-terusan kanggo diatur)
    frekuensi output 20kHz ~ 100KHz (terus-terusan kanggo diatur)
    (8h) stabilitas Power (8h) <± 1% RMS
    diameteripun titik fokus <0.01 mm
    ukuran cocog 50X50mm 110mmX110mm 175mmX175mm
    ambane carving 1.2mm
    kacepetan carving 800 karakter standar / kapindho
    jembaré baris minimal 0.012mm
    karakter minimal 0.15mm
    akurasi bola 0.003mm ±
    operasi sistem WindowsXP / 2000/98
    mode cooling cooling Air
    Suhu lingkungan operasi 15 ℃ ~ 35 ℃
     requirement Power 220V / phase siji / 50Hz / <400W
    Life modul laser 100000 days

    samples

    Gambar Company

    Dongguan Kamulyan Star Laser Technology Co., LTD, kerjasama Sino-Jerman, ngarahke ing teknologi laser & aplikasi, sawise taun inovasi lan pembangunan dadi, wis dadi produsen gedhe-ukuran kondhang saka peralatan laser. Perusahaan ndarbeni kantor, R & D Building, toko mesin, lukisan lan toko welding, assembling toko, showroom modern lan produk utama standar industri factory.The perusahaan logam mesin nglereni laser, non-logam mesin nglereni laser, laser menehi mesin, welding laser mesin lan mesin mlengkung. Kapasitas produksi taunan saka 8,000sets barang didol ing luwih saka 100 negara lan wilayah ...


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk