Serat laser machine menehi

Short Description:

sistem laser Serat bisa Applied kanggo kothak kang kudu panjaluk dipimpin saka lancar lan tliti, amarga characterisitics sawijining mode paling apik lan stabilitas. Digunakake digunakake kanggo elektronik IC, komponen, peralatan medical, kaca tingal & jam, SIM IC, lumahing plastik, sanitary ware, paint lumahing, etc. Fitur: 1. biaya Processing Low; 2. gampang kanggo ngenali produk kita, kanggo entuk tujuan logo keamanan; 3. cara Processing laser Lanjut, akurasi dhuwur 4. Low gangguan saka mac ...


  • Supplyability: 5000 Bagéyan saben taun
  • Pembayaran: L / C, T / T
  • Port: SHENZHEN PORT
  • Certificates: CE, SGS, ISO
  • Brand: Glorystar
  • Place: Dongguan
  • Packaging: dikempalken ing karton
  • Detail produk

    Tags Product

    sistem laser Serat bisa Applied kanggo kothak kang kudu panjaluk dipimpin saka lancar lan tliti, amarga characterisitics sawijining mode paling apik lan stabilitas. Digunakake digunakake kanggo elektronik IC, komponen, peralatan medical, kaca tingal & jam, SIM IC, lumahing plastik, sanitary ware, paint lumahing, etc.

    fitur:

    1. biaya Processing Low;

    2. gampang kanggo ngenali produk kita, kanggo entuk tujuan logo keamanan;

    3. cara Processing laser Lanjut, akurasi dhuwur

    4. Low gangguan saka Processing mesin

    5. Ora bagean consumable, biaya kurang saka mesin mlaku lan pangopènan

    6. kinerja mesin Stabil kanggo operasi long-term

    model

    GL-FB20M

    GL-FB30M

     jinis laser

    Pulsa / MOPA

    gelombang

    1064nm

    daya laser

    20w

    30W

    kualitas Beam

    M² <1.5

    kacepetan menehi

    ≤7000mm / s

    menehi area

    50mm × 50mm -300mm × 300mm

    jembaré menehi

    0.03mm

    charactar minimal

    0.5mm

    repeatability

    ± 0.01

    mode cooling

    cooling Air

     

    Win XP / Win 7 32bit

    lingkungan operasi sistem
    requirement Power

    220V / 20A / 50Hz

    Total Power

    800W

    Size New

    740mm * 1150mm * 1500mm

     


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk