Full terlampir Exchangeable Worktable GS-4020CE

Short Description:

Fitur Product ● Kanthi desain pager lingkungan lengkap, ngurangi radiation laser lan supaya sembarang bundhas mechanical. ● adopts worktable exchangeable kanggo nyimpen loading lan unloading wektu, lan kanggo chieve efficiency karya dhuwur. ● High sabenere mecah pindah lan pindah rak, kurang gangguan lan tliti dhuwur. ● SMC komponen pneumatic, kontrol pinter kanggo njaluk sampurna kurang-meksa pinching. industri ditrapake Digunakake digunakake ing kabeh jinis industri produk logam kayata sheet Processing logam, cookware lan ...


  • Supplyability: 5000 Bagéyan saben taun
  • Pembayaran: L / C, T / T
  • Port: SHENZHEN PORT
  • Certificates: CE, SGS, ISO
  • Brand: Glorystar
  • Place: Dongguan
  • Packaging: dikempalken ing karton
  • Model: GS-4020CE
  • Supaya Quantity :: 1 Piece
  • Detail produk

    Tags Product

    Fitur Product

    ● Kanthi desain pager lingkungan lengkap, ngurangi radiation laser lan supaya sembarang bundhas mechanical.

    ● adopts worktable exchangeable kanggo nyimpen loading lan unloading wektu, lan kanggo chieve efficiency karya dhuwur. 

    ● High sabenere mecah pindah lan pindah rak, kurang gangguan lan tliti dhuwur.

    ● SMC komponen pneumatic, kontrol pinter kanggo njaluk sampurna kurang-meksa pinching.

    industri ditrapake

    Digunakake digunakake ing kabeh jinis industri produk logam kayata sheet Processing logam, cookware lan jedhing perabot, iklan & pratandha, cahya & hardware, lemantun electrical, auto parts, mesin lan peralatan, perabot rumah tangga, bagean tliti, lan ing.

    Bahan ditrapake

    Utamané Applied kanggo kabeh jinis bahan sheet metal non-kontak nglereni cepet, engraving. lan ngebur, kayata baja karbon, stainless steel, campuran, baja manganese, galvanis, aluminium, tembaga lan logam pipo Processing, etc

    Data Technical

    model GS-4020CE
    daya laser 1000W, 1500W, 2000W, 3000W, 4000W, 6000W (Opsional)
    area makarya 4000 * 2000mm
    konsumsi daya sakabèhé <18KW
    mode transmisi Pinion lan rak, Double Driver
    voltase Makarya (sumber daya) 380V 50Hz (60Hz)
    ukuran: 10000 * 3600 * 2000

    samples

     

    Gambar Company

    Dongguan Kamulyan Star Laser Technology Co., LTD, kerjasama Sino-Jerman, ngarahke ing teknologi laser & aplikasi, sawise taun inovasi lan pembangunan dadi, wis dadi produsen gedhe-ukuran kondhang saka peralatan laser. Perusahaan ndarbeni kantor, R & D Building, toko mesin, lukisan lan toko welding, assembling toko, showroom modern lan produk utama standar industri factory.The perusahaan logam mesin nglereni laser, non-logam mesin nglereni laser, laser menehi mesin, welding laser mesin lan mesin mlengkung. Kapasitas produksi taunan saka 8,000sets barang didol ing luwih saka 100 negara lan wilayah ...


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk