GS-3015CE / GS-6020CE Full ditutup lan meja Exchange Serat Laser Cutting Machine

Short Description:

Machine karo meja exchange lan Cover, bisa nyimpen wektu materi loading. Fitur Product ● Kanthi desain pager lingkungan lengkap, ngurangi radiation laser lan supaya sembarang bundhas mechanical. ● adopts worktable exchangeable kanggo nyimpen loading lan unloading wektu, lan kanggo chieve efficiency karya dhuwur. ● High sabenere mecah pindah lan pindah rak, kurang gangguan lan tliti dhuwur. industri ditrapake Digunakake digunakake ing kabeh jinis industri produk logam kayata sheet Processing logam, cookware lan b ...


  • Supplyability: 5000 Bagéyan saben taun
  • Pembayaran: L / C, T / T
  • Port: SHENZHEN PORT
  • Certificates: CE, SGS, ISO
  • Brand: Glorystar
  • Place: Dongguan
  • Packaging: dikempalken ing karton
  • Detail produk

    Tags Product

    Machine karo meja exchange lan Cover, bisa nyimpen wektu materi loading.

    Fitur Product

    ● Kanthi desain pager lingkungan lengkap, ngurangi radiation laser lan supaya sembarang bundhas mechanical.

    ● adopts worktable exchangeable kanggo nyimpen loading lan unloading wektu, lan kanggo chieve efficiency karya dhuwur. 

    ● High sabenere mecah pindah lan pindah rak, kurang gangguan lan tliti dhuwur.

    industri ditrapake

    Digunakake digunakake ing kabeh jinis industri produk logam kayata sheet Processing logam, cookware lan jedhing perabot, iklan & pratandha, cahya & hardware, lemantun electrical, auto parts, mesin lan peralatan, perabot rumah tangga, bagean tliti, lan ing.

    Bahan ditrapake

    Utamané Applied kanggo kabeh jinis bahan sheet metal non-kontak nglereni cepet, engraving. lan ngebur, kayata baja karbon, stainless steel, campuran, baja manganese, galvanis, aluminium, tembaga lan logam pipo Processing, etc

    Data Technical

    model GS-3015CE / GS-4020CE / GS-6020CE
    daya laser 1000W TO 10000W (Opsional)
    area makarya 3000 * 1500MM / 4000 * 2000MM / 6000 * 15000mm
    mode transmisi Gear lan rak, driver Double
    voltase Makarya (sumber daya) 380V 50Hz (60Hz)

    samples

    145353102567dbcc4f4c117b3c 下载 (1) 145352977468700ce3d28736f2 (1)


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk