GS-3015G / GS-4020G Serat Laser Cutting mesin karo tabung nglereni

Short Description:

Fitur Product ● Diimpor dhuwur tliti Gear lan rak transmisi, dhuwur tliti linear guide-alur ● Diimpor motor servo sistem nyopir, diimpor gearbox helical. ● Pisah nglereni tabung piranti ● kacepetan nglereni Fast, efficiency dhuwur, aman, stabil kinerja industri ditrapake Digunakake digunakake ing kabeh jinis industri produk logam kayata pipe Processing logam, cookware lan jedhing perabot, iklan & pratandha, cahya & hardware, lemantun electrical, bagean otomatis, mesin lan ...


  • Supplyability: 5000 Bagéyan saben taun
  • Pembayaran: L / C, T / T
  • Port: SHENZHEN PORT
  • Certificates: CE, SGS, ISO
  • Brand: Glorystar
  • Place: Dongguan
  • Packaging: dikempalken ing karton
  • Detail produk

    Tags Product

    Fitur Product

    ● Diimpor dhuwur tliti Gear lan rak transmisi, dhuwur tliti linear guide-alur

    ● Diimpor servo sistem motor driving, diimpor gearbox helical.

    ● piranti nglereni tabung Pisah

    ● Cepet nglereni, efficiency dhuwur, aman, stabil kinerja

    industri ditrapake

    Digunakake digunakake ing kabeh jinis industri produk logam kayata pipe Processing logam, cookware lan jedhing perabot, iklan & pratandha, cahya & hardware, lemantun electrical, auto parts, mesin lan peralatan, perabot rumah tangga, elavator lan tliti bagean Processing, lan ing . 

    Bahan ditrapake

    Utamané Applied kanggo kabeh jinis bahan sheet metal non-kontak nglereni cepet, engraving. lan punching, kayata baja entheng, stainless steel, campuran, baja manganese, galvanis, aluminium, tembaga lan Processing logam pipo, etc

    Data Technical

    model GS-3015G
    daya laser 700W, 800W, 1000W, 1500W, 2000W, 3000W, 4000W, 6000W (Opsional)
    area makarya 3000 * 1500mm
    konsumsi daya sakabèhé <12KW
    mode transmisi Gear lan rak / Ball Meneng Transmission
    voltase Pakaryan 380V 50Hz (60Hz)
    ukuran: 4800 * 3260 * 17500

    samples

    22


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk