High Precision Serat Laser Cutting Machine GS-0605P

Short Description:

Short Description: Efek Cutting High Precision, Cocog kanggo produk cilik. Lan nyimpen workshop customer kang. Fitur: The Frame saka GS-0605P adopts argon pas welding busar, 600 perawatan panas jurusan. 24 jam cooling ing open, 12 meter Gantry panggilingan, kanggo nggawe manawa long-term mlaku tanpa ewah-ewahan bentuk, Machine punika periksa dening collimator laser tliti kanggo mesthekake flatness lan verticality. Tliti kabèh mesin kurang saka 0.02mm. Adpot diimpor motor servo, im ...


  • Supplyability: 5000 Bagéyan saben taun
  • Pembayaran: L / C, T / T
  • Port: SHENZHEN PORT
  • Certificates: CE, SGS, ISO
  • Brand: Glorystar
  • Place: Dongguan
  • Packaging: dikempalken ing karton
  • Detail produk

    Tags Product

    Short Description:

    High Precision Cutting efek, Cocog kanggo produk cilik. Lan nyimpen workshop customer kang.

    fitur:

    The Frame saka GS-0605P adopts pas welding argon gandhewa, 600 perawatan panas jurusan. 24 jam cooling ing open, 12 meter Gantry panggilingan, kanggo nggawe manawa long-term mlaku tanpa ewah-ewahan bentuk, Machine punika periksa dening collimator laser tliti kanggo mesthekake flatness lan verticality. Tliti kabèh mesin kurang saka 0.02mm. Adpot diimpor motor servo, diimpor meneng sistem transmisi modul. Dilengkapi terminal genggem nirkabel paling majeng. Iku bisa nindakake Processing remot kontrol.

    Material Applicabel:

    Digunakake digunakake ing baja karbon, Steel, Aluminium, Tembaga lan etc materi logam.

    industri ditrapake

    Digunakake digunakake ing produk logam tliti. Eg: Kacamata Industry, Craft peparingé Industry, Hardware Landscaping & Accessories, Electronics, Household Appliance lan Inddustry Other

    Data Technical

    model GS-0605P
    daya laser 700w, 1000W, 1500W, 2000W (Opsional)
    area makarya 600 * 500mm
    konsumsi daya sakabèhé <12 KW
    mode transmisi Double Ball Meneng
    voltase Makarya (sumber daya) 380V 50Hz (60Hz)
    ukuran: 2050 * 1633 * 2060mm

     


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk