Open Koleksi Serat Metal Laser Cutting Machine GS-3015

Short Description:

Product Fitur ● Machine pigura struktur sabenere gandheng dening CO2, perawatan kang gawe kukuh suhu dhuwur kanggo mesthekake biasane kanggo mbukak tanpa deforming. ● Diimpor dhuwur tliti transmisi werni meneng lan tliti dhuwur guide linear alur ● Japanese motor servo lan driver sistem, diimpor dhuwur-rigidly tliti gearbox ● Dilengkapi piranti otomatis lubrication karo bledug aman lan kumelun extractor sistem ● struktur Modular laser, kinerja High lan free pangopènan ● laser Professional cutt ...


  • Supplyability: 5000 Bagéyan saben taun
  • Pembayaran: L / C, T / T
  • Port: SHENZHEN PORT
  • Certificates: CE, SGS, ISO
  • Brand: Glorystar
  • Place: Dongguan
  • Packaging: dikempalken ing karton
  • Model: GS-3015
  • Supaya Quantity :: 1 Piece
  • Detail produk

    Tags Product

    10

    Fitur Product
    ● Machine pigura struktur sabenere gandheng dening CO2, perawatan kang gawe kukuh suhu dhuwur kanggo mesthekake biasane kanggo mbukak tanpa deforming. 

    ● Diimpor dhuwur tliti transmisi werni meneng lan tliti dhuwur guide linear alur 

    ● motor servo Japanese lan sistem driver, diimpor gearbox tliti dhuwur-rigidly

    ● Dilengkapi piranti otomatis lubrication karo bledug aman lan sistem extractor kumelun

    ● Modular laser struktur, kinerja High lan pangopènan gratis

    ● Professional lunak nglereni laser, gampang operate, desain kabeh jinis gambar, teks gampang karsaning kanggo Cut

    aksesoris

     1472545162c9dfb68924a2713c

                Originally diimpor IPG laser generator motor Originally diimpor servo saka Jepang / Jerman

    1472545285a155e989fe529507

    desain komputer Humanized, tombol Trep lan stabil lan kuwat chain seret

    awak kuwat

    1472545388d57ac8975e40efd9

                   Trep contorl remot nirkabel cocok karo Taiwan meneng werni, iku banget convinient kanggo 

                                                                                                    materi dipakani

    147254547732f0d107d58fef55

                Antidust uga dicocogaké karo alur guide Taiwan meneng werni

    1472545544def4e2707a851232

                          Taiwan HIWIN guide-alur Originally diimpor Japanese / Jerman pinion & rak

     

    industri ditrapake

    Digunakake digunakake ing kabeh jinis industri produk logam kayata sheet Processing logam, cookware lan jedhing perabot, iklan & pratandha, cahya & hardware, lemantun electrical, auto parts, mesin lan peralatan, perabot rumah tangga, bagean tliti, lan ing. 

    Bahan ditrapake

    Utamané Applied kanggo kabeh jinis bahan logam sheet karo non-kontak nglereni cepet, engraving. lan ngebur, kayata baja karbon, stainless steel, campuran, baja manganese, galvanis, aluminium, tembaga lan logam pipo Processing, etc

     

    samples

    147254568055c854c985f12d36

     

     
    Data Technical

    model GS-3015
    daya laser 500W, 750W, 800W (Opsional)
    area makarya 3000 * 1500mm
    konsumsi daya sakabèhé <12KW
    mode transmisi driver Gantry pilihan (Gear lan Rak Double driver Pilihan)
    voltase Makarya (sumber daya) 380V 50Hz (60Hz)
    ukuran: 4800 * 2560 * 1750mm

    Company kita

    1472539918273e51e11bb09236

     1472544542cb7c03360ebeead8

    Gambar Company

    Dongguan Kamulyan Star Laser Technology Co., LTD, kerjasama Sino-Jerman, ngarahke ing teknologi laser & aplikasi, sawise taun inovasi lan pembangunan dadi, wis dadi produsen gedhe-ukuran kondhang saka peralatan laser. Perusahaan ndarbeni kantor, R & D Building, toko mesin, lukisan lan toko welding, assembling toko, showroom modern lan produk utama standar industri factory.The perusahaan logam mesin nglereni laser, non-logam mesin nglereni laser, laser menehi mesin, welding laser mesin lan mesin mlengkung. Kapasitas produksi taunan saka 8,000sets barang didol ing luwih saka 100 negara lan wilayah ...


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk