serat optik laser Keramik mesin nglereni

Short Description:

Utamané dipigunakaké kanggo nglereni tliti, nglereni baris lan punching kanggo aluminium oxide, aluminium nitride, keramik zirconia; Lan uga kanggo nglereni tliti sawetara sheets logam tipis. · Struktur Machine amben nggunakake marmer ijo, dhuwur tliti, apik resistance efek ora kekiro · Kanthi terlampir diimpor platform linear motor, dilengkapi karo tliti ndhuwur grating panguwasa, khusus sing dirancang kanggo bahan hard lan pecah, karo mlaku Gamelan lan nelusuri · Ngadopsi sumber laser serat diimpor, apik mode titik ...


  • Supplyability: 5000 Bagéyan saben taun
  • Pembayaran: L / C, T / T
  • Port: SHENZHEN PORT
  • Certificates: CE, SGS, ISO
  • Brand: Glorystar
  • Place: Dongguan
  • Packaging: dikempalken ing karton
  • Detail produk

    Tags Product

    Utamané dipigunakaké kanggo nglereni tliti, nglereni baris lan punching kanggo aluminium oxide, aluminium nitride, keramik zirconia; Lan uga kanggo nglereni tliti sawetara sheets logam tipis.

    · Struktur Machine amben nggunakake marmer ijo, dhuwur tliti, resistance efek ora kekiro apik

    · Kanthi terlampir diimpor platform linear motor, dilengkapi karo tliti ndhuwur grating panguwasa, khusus sing dirancang kanggo bahan hard lan pecah, karo mlaku Gamelan lan ranging

    · Ngadopsi diimpor sumber laser serat, mode titik apik lan efficiency nglereni dhuwur

    · Iku adopts diimpor sirah nglereni tliti saka Amerika Serikat, kualitas nglereni dhuwur lan kacepetan cepet

    · Lunak Self-dikembangaké gampang operate lan gampang kanggo nggunakake ing drawing lan introduksi file, CCD koreksi posisi otomatis lan Optimization aliran Processing, lan ora perlu requirement dhuwur kanggo kawruh profesional kanggo operator

    · Gampang kanggo nangani kanggo drawing: sampeyan bisa ngimpor file DXF standar langsung

    No.

     item

    data Technical

    1

     sumber laser (200-1000W pilihan)
    sumber laser Serat

    2

      XY sumbu max. stroke 500mm x 450mm

    3

    Positioning Accuracyt (25 ℃) 3um ±

    4

    akurasi Positioning baleni 1um ±

    5

    kekandelan Cutting ≤2mm (depands ing bahan))

    6

    kacepetan Cutting ≥10mm / s (depands ing bahan))

    7

    jembaré Cutting ≤0.1mm (depands ing bahan))

    8

    Njelaske nganggo bentuk garis nglereni akurasi ± 0.02mm (depands ing bahan))

    9

     XY sumbu kacepetan meja apa 30m / min

    10

     requirement Power  3Phase, 380V / 50HZ / 5KW

    11

     bobot net Machine 1500

     


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk