Single Machine Station Laser Welding

Short Description:

welding cocok kanggo telpon seluler slot kertu SIM, PC keyboard komputer, kamera digital bagean struktural internal, nonton tali, energi anyar daya baterei, Endoscope, instruments bedhah, kaca tingal pigura, ceret, vakum tuwung, baja Bowl stainless, lawang Ngalahake, aksesoris electrical, saringan, nozzle, sirah golf, alloy seng lan barang-barang logam campuran Magnesium etc. · Machine cooperates pemrograman lunak karo akeh kelompok waveforms, wokring Tabel dilindhungi undhang-undhang ngluwihi I / O antarmuka, karo prog lunak ...


  • Supplyability: 5000 Bagéyan saben taun
  • Pembayaran: L / C, T / T
  • Port: SHENZHEN PORT
  • Certificates: CE, SGS, ISO
  • Brand: Glorystar
  • Place: Dongguan
  • Packaging: dikempalken ing karton
  • Detail produk

    Tags Product

    welding cocok kanggo telpon seluler slot kertu SIM, PC keyboard komputer, kamera digital bagean struktural internal, nonton tali, energi anyar daya baterei, Endoscope, instruments bedhah, kaca tingal pigura, ceret, vakum tuwung, baja Bowl stainless, lawang Ngalahake, aksesoris electrical, saringan, nozzle, sirah golf, seng alloy lan Magnesium alloy Kerajinan etc.

    · Machine cooperates pemrograman lunak karo akeh kelompok waveforms, wokring Tabel dilindhungi undhang-undhang ngluwihi I / O antarmuka, karo coklat empuk pamrograman mujudaken jig kontrol otomatis, ujian CCD, etc

    · Bisa cocog kabeh jinis sirah welding laser utawa sirah geter mirror welding miturut dikarepake customer kanggo ketemu karo kabutuhan indhustri

    · Cocok karo kabeh jinis mesin welding serat optik

     mode Operation stasiun Single lan papat poros ubungan
     daya laser 1000w / 2000w / 3000w / 4000w / 6000w
    (Gelombang Laser) 1070nm

    Operating diameteripun serat inti

    50 um, 100 um, 200 um

    (BPP)
    massa Beam Minimal (BPP)

    1.1 mm * mrad (50 sing)

     Stroke of worktable

    X / Y / Z sumbu, 600mm / 250mm / 250mm; customizable

    Bola akurasi posisi saben batang

    ± 0.02mm
     puteran batang

    (W sumbu 360 derajat rotasi, puteran jitter iku 0.08mm, pilihan)

     ngarahake lokasi

    (Cahya abang lan sistem CCD sesanti coaxial)

     sakabèhé dimensi

    (1700mmx1400mmx1750mm (standar))

    bobot peralatan

    1200KG (About 1200KG)

     


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk