UV mesin nglereni laser kanggo modul driji

Short Description:

Cocog kanggo manufaktur papan sirkuit fleksibel FPC. Ditrapake kanggo nglereni FPC manéka, panutup windows film, driji identifikasi chip, modul kamera ponsel, etc · Kondhang account internasional saka negara ngalangi sumber laser ultraviolet, kualitas dhuwur laser Beam, cilik ngarahke laser titik, daya laser merata mbagekke, kurang panas efek, longkangan nglereni cilik lan kualitas nglereni dhuwur · Diimpor dhuwur tliti, scanner mabur galvanometric kurang lan lensa telecentric precisive sing ...


  • Supplyability: 5000 Bagéyan saben taun
  • Pembayaran: L / C, T / T
  • Port: SHENZHEN PORT
  • Certificates: CE, SGS, ISO
  • Brand: Glorystar
  • Place: Dongguan
  • Packaging: dikempalken ing karton
  • Detail produk

    Tags Product

    Cocog kanggo manufaktur papan sirkuit fleksibel FPC. Ditrapake kanggo nglereni FPC manéka, panutup windows film, driji identifikasi chip, modul kamera ponsel, etc

    · Kondhang account internasional saka negara ngalangi sumber laser ultraviolet, kualitas dhuwur laser Beam, cilik ngarahke laser titik, daya laser merata mbagekke, efek kurang panas, longkangan nglereni cilik lan kualitas nglereni dhuwur

    · Diimpor dhuwur tliti, mabur kurang galvanometric scanner lan telecentric precisive lensa sing digunakake kanggo nglereni cepet nalika ngramut dhuwur tliti ing ukuran micron

    · Dirancang karo dhuwur tliti lan stabilitas apik saka marmer alam mesin awak

    · Kanthi terlampir platform motor linear dilengkapi dhuwur tliti grating panguwasa kanggo ngontrol daur ulang Ana lengkap, nggawe manawa dhuwur akurasi lan kacepetan dhuwur

    · Kanthi munggah-mudhun platform ngangkat otomatis, kaluwihan tandhinganipun ing ngarahke lan semi nglereni

    · Kanthi otomatis posisi dening sistem CCD precisive dhuwur, ora perlu manual melu-melu, siji mode kontrol tombol, nemen Ngapikake efficiency produksi

    · Gampang nangani teken Processing: ngimpor langsung format standar DXF utawa Gerber

    No.

     item

    data Technical

     Tetembungane

    1

     model GSC-UV4535-10W  

    2

    gelombang

    355nm

     

    3

    daya laser

    10W

    10W-18W (Opsional)

    4

     titik fokus

    20um

     

    5

    Max. ukuran apa

    450mm x 350mm

     

    6

     Max. kekandelan 1mm (Depands ing bahan)

    7

     Max. kacepetan apa

    1000mm / s

     

    8

     akurasi posisi

    3um ±

     

    9

    repositioning Akurasi

    1um ±

     

    10

    Sakabèhé akurasi mesin

    ± 20um

     

    11

    sawetara mindhai 50mm x 50mm (Nyetel dening panjaluk)

    12

    format support

    DXF / Gerber

     

    13

     Tegangan & Power

    AC220V / 2KW; AC380V / 6KW

     

     


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk