mesin nglereni UV Laser

Short Description:

Cocog kanggo manufaktur papan sirkuit fleksibel FPC. Ditrapake kanggo nglereni FPC manéka, paste utawa Gunung piring PCB, ngebur lan panutup windows, driji identifikasi chip, kertu memori, Papan kertu TF, modul kamera ponsel, etc · Kondhang account internasional saka negara sumber laser ultraviolet ngalangi, kualitas dhuwur laser Beam, cilik ngarahke titik laser, daya laser mbagekke merata, efek kurang panas, longkangan nglereni cilik lan kualitas nglereni dhuwur · Diimpor dhuwur tliti, kurang d ...


  • Supplyability: 5000 Bagéyan saben taun
  • Pembayaran: L / C, T / T
  • Port: SHENZHEN PORT
  • Certificates: CE, SGS, ISO
  • Brand: Glorystar
  • Place: Dongguan
  • Packaging: dikempalken ing karton
  • Detail produk

    Tags Product

    Cocog kanggo manufaktur papan sirkuit fleksibel FPC. Ditrapake kanggo nglereni FPC manéka, paste utawa Gunung piring PCB, ngebur lan panutup windows, driji identifikasi chip, kertu memori, Papan kertu TF, modul kamera ponsel, etc

    · Kondhang account internasional saka negara ngalangi sumber laser ultraviolet, kualitas dhuwur laser Beam, cilik ngarahke laser titik, daya laser merata mbagekke, efek kurang panas, longkangan nglereni cilik lan kualitas nglereni dhuwur

    · Diimpor dhuwur tliti, mabur kurang galvanometric scanner lan telecentric precisive lensa sing digunakake kanggo nglereni cepet nalika ngramut dhuwur tliti ing ukuran micron

    · Dirancang karo dhuwur tliti lan stabilitas apik saka marmer alam mesin awak

    · Kanthi terlampir platform motor linear dilengkapi dhuwur tliti grating panguwasa kanggo ngontrol daur ulang Ana lengkap, nggawe manawa dhuwur akurasi lan kacepetan dhuwur

    · Ukuran nglereni Gedhe, siji posisi rampung saben Motong, operasi gampang, efficiency dhuwur

    · Kanthi otomatis posisi dening sistem CCD precisive dhuwur, ora perlu manual melu-melu, siji mode kontrol tombol, nemen Ngapikake efficiency produksi

    1. Gampang Processing nangani drawing: format standar ngimpor langsung saka DXF utawa Gerber

    No.

     item

     data Technical

    Tetembungane

    1

     model GSC-FPC5045-15W  

    2

    gelombang 355nm  

    3

    daya laser

    15w

    10W-18W Pilihan

    4

    titik fokus 20um  

    5

    Max. ukuran apa 500mmx450mm (Double meja)  

    6

     Max. kekandelan 1.2mm (Depands ing bahan)

    7

     Max. kacepetan apa 800mm / s  

    8

     akurasi posisi 3um ±  

    9

     repositioning Akurasi 1um ±  

    10

     Sakabèhé akurasi mesin ± 20um  

    11

    sawetara mindhai 50mm x 50mm (Nyetel dening panjaluk)

    12

     format support DXF / Gerber  

    13

     Tegangan & Power AC220V / 2KW; AC380V / 6KW  

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk