• 1-1
 • 3-1
 • 2-2
 • 333
 • 222
 • 444
 • 111

компанија краток

Dongguan слава ѕвезда ласерска технологија копродукции, ООД, Сино-германската соработка, фокусирајќи се на ласерска технологија и апликации, по неколку години на континуирана иновација и развој, стана добро-познати големи производител на ласерска опрема. Главните производи на компанијата се метални ласерски машини за сечење, не-метални ласерско сечење машини, ласерски означување машини, ласерски машини за заварување и свиткување машини.

Гледај Повеќе

Зошто Изберете нас

нашите производи

Ви обезбеди најдобар

стратегија партнер

Обединетите Пат светот

 • ИПГ
 • Beckhoff
 • igus
 • Шнајдер
 • gudel
 • Печати
 • neugart
 • iivi