Техничка поддршка

  1459145248eefba1579ea4cb9eПрофесионален пред-продажба 
Ние обезбедуваме професионален пред-продажба совети за да се обезбеди дека потрошувачите да добијат право производи. Клиенти не треба да се грижите за тоа дали да се купи на погрешен производ

 

 

 

 

1459145224c81cbf260c7a4917По-продажба на инсталација и насоки
Ние нудиме професионална после-продажба на инсталација и насоки, по продажбата онлајн и offline.Online ние може да се далечински контролирани од teamviwer, за да се помогне на клиентите да го реши проблемот. На on-line не го реши проблемот, ние ќе организираме технички персонал за услуги на клиентите е компанија нуди по продажбата.

 

 

 

1459137173ef9a46966b0a31e8Гаранција
Опрема гарантниот период од една година, оптички леќи не може да се одржува. Ласерски генератор има 1 година гаранција, машинско одржување на животот.