• 1-1
 • 3-1
 • 2-2
 • 333
 • 222
 • 444
 • 111

shkurtër i kompanisë

Dongguan Lavdi Star Laser Technology Co., LTD, bashkëpunim Sino-gjermane, duke u fokusuar në teknologjinë lazer dhe aplikimet, pas viteve të risi të vazhdueshme dhe zhvillimit, ka bërë një prodhues të njohur në shkallë të gjerë të pajisjeve lazer. Produktet kryesore të kompanisë janë metalike makinat e prerjes lazer, jo-metalike makinat e prerjes lazer, lazer shënuar makina, makina saldim lazer dhe makina Bending.

Shiko më shumë

pse na zgjodhet ne

produktet tona

Të siguruar më të mirë

Strategjia Partner

United Way Worldwide

 • IPG
 • BECKHOFF
 • IGUS
 • Schneider
 • gudel
 • shtyp
 • NEUGART
 • iivi