CO2 laser mesin motong ukiran

Pondok Description:

Feature produk laser CO2 ukiran sarta runtuyan mesin motong adopts téhnologi kontrol DSP internasional canggih, maranéhna boga speed tinggi, akurasi motong tinggi jeung stabilitas tinggi, kualitas sarta ratio harga pisan tinggi. Sistem utama bisa paréntah ku U-disk tanpa sambungan PC. Ieu boga fungsi motong imitative, motong misahkeun warna, non-eureun motong sakali pareum listrik, jsb Mechanical Desain mesin runtuyan ieu konstruksi mékanis tepat na equips kalawan padet ...


  • Supplyability: 5000 Potongan per taun
  • Pamayaran: L / C, T / T
  • Port: SHENZHEN port
  • Sertipikat: CE, SGS, ISO
  • Brand: Glorystar
  • Tempat: Dongguan
  • Bungkusan: dipak dina karton
  • jéntré produk

    Tags produk

    GLC-1490

    Feature produk

    CO2 laser ukiran sarta runtuyan mesin motong adopts téhnologi kontrol DSP internasional canggih, maranéhna boga speed tinggi, akurasi motong tinggi jeung stabilitas tinggi, kualitas jeung ratio harga pisan tinggi. Sistem utama bisa paréntah ku U-disk tanpa sambungan PC. Ieu boga fungsi motong imitative, warna motong misahkeun, non-eureun motong sakali pareum listrik, jeung sajabana

    Desain mékanis

    mesin runtuyan ieu konstruksi mékanis tepat na equips kalawan pigura kaluar solid sarta stabil. Ieu adopts speed tinggi rail pituduh luar, diimpor motor stepping tur supir pikeun ngaronjatkeun katepatan tina transmissibility mékanis.

    Desain optik

    Nganut lénsa diimpor na kaca spion dina Sistim optik pikeun mastikeun hirupna lila di tube laser sarta efisiensi motong tinggi.

    Industri lumaku

    Ukiran sarta motong kertas, lawon, plastik, non-anyaman lawon dina industri pésta sarta kaulinan, ogé inklusif of motong tepat pikeun bahan non-logam, kawas acrylic jeung dewan MDF dina Ngadu, sarung, kapang, advertisements, hiasan, Perkakas listrik sarta industri plastik.

    Bahan lumaku

    Woodwork, kertas, kulit, lawon, kaca organik, résin, acrylic, woolens, plastik, karét,

    keramik, kristal, jade, awi jeung bahan non-logam lianna.

     Data teknis:

    model GLC-1490
                                                  laser CO2
    laser daya  80W / 100w / 130w / 150w
    ukiran Speed 0-64m / m
    motong Speed 0-36m / m
    ulang akurasi ± 0.05mm
    pindah System sistim kontrol CNC
    cooling Mode Cai-cooling sarta sistem panyalindungan
    Gemblengna Konsumsi Daya ≤1250W
    tegangan gawe 220 ± 10% 50Hz (60Hz)
    Suhu operasi 0 ~ 45ºC
    kalembaban operasi 5% -95%
    Ngadalikeun Software software laser Glorystar
    Grafis Format dirojong PLT, AI, JPG, PNG, TIF, PCX, TAG,
    MP, IOO, GIF,

    sampel acara

    5432 3333332


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali