laser UV mesin nyirian

Pondok Description:

UV laser Sistim nyirian GS-UV3M adopts sumber laser 355nm UV jeung software kontrol husus. kualitas beam kaluaran tinggi jeung reliabilitas. Ieu boga kaunggulan lega maké rentang, teu polusi jeung nois low. GS -UV3M nyaeta teknologi kempelan laser, mesin precision, téhnologi éléktronik jeung téhnologi komputer dina integrasi produk tinggi-tech, kalawan stabilitas tinggi, bisa ngajalankeun mayeng salila 24 jam, pangropéa bébas, tabungan ongkos, greatly ngaronjatkeun efisiensi produksi. Featu ...


  • Supplyability: 5000 Potongan per taun
  • Pamayaran: L / C, T / T
  • Port: SHENZHEN port
  • Sertipikat: CE, SGS, ISO
  • Brand: Glorystar
  • Tempat: Dongguan
  • Bungkusan: dipak dina karton
  • jéntré produk

    Tags produk

    UV laser Sistim nyirian GS-UV3M adopts sumber laser 355nm UV jeung software kontrol husus. kualitas beam kaluaran tinggi jeung reliabilitas. Ieu boga kaunggulan lega maké rentang, teu polusi jeung nois low. GS -UV3M nyaeta teknologi kempelan laser, mesin precision, téhnologi éléktronik jeung téhnologi komputer dina integrasi produk tinggi-tech, kalawan stabilitas tinggi, bisa ngajalankeun mayeng salila 24 jam, pangropéa bébas, tabungan ongkos, greatly ngaronjatkeun efisiensi produksi.

    Fitur

    1. Rupa ngolah sarta ngahasilkeun tinggi

    2. idéntifikasi Mudah, pikeun ngahontal idéntifikasi kaamanan

    3. Advanced mode processing laser, precision tinggi

    4. Low noise ngolah jeung stabilitas processing tinggi

    5. No bagian consumable jeung ongkos pangropéa low

    6. kinerja stabil sarta bisa ngajalankeun pikeun lila

    model

    GS-UV3M

    GS-UV5M

     jenis laser

    Pulsa tipe solid laser padet

    Wavelangth

    355nm

    kakuatan laser

    3W @ 30kHz

    5W @ 30kHz

    kualitas beam

    M² <1.2

    Pulse pengulangan Rate

    10-120Khz

    beam diaméterna

    1.0 ± 0.1mm

    speed nyirian

    ≤7000mm / s

    nyirian aréa

    50mm × 50mm -300mm × 300mm

    lebar nyirian

    0.012mm

    charactar minimum

    0.15mm

    Repaatability

    ± 0.01

    modeu cooling

    cooling hawa

     

    Win XP / win 7 32bit

    Operasi Sistim envirnment
    sarat kakuatan

    220V / 20A / 50Hz

    kakuatan

    800-1000W

    ukuran

    1150mm × 1190mm × 1600mm


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali