Taros Kami

Dongguan Glorystar laser Tech Co., Ltd

alamat

JingYi Jalan, Niushan Area Industrial Cibeureum,

Kecamatan wétan, Dongguan, Cina 523128

Surélék

telepon

Tel: 0086-769-21682791

Fax: 0086-769-21683762

Whatsapp: 13631703966

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?