Ganda Mesin Station laser las

Pondok Description:

Cocog jeung las batré énergi anyar lambar Flameproof, chip flip, kutub, sambungan lemes. Adopts duplex ngageser méja kerja desktop, panutup loading batré jieunan mun clamp dina switch dahar nepi ka rengse las. Fitur: · Dua posisi tabel ngageser, synchronously antara dahar na las pikeun ngaronjatkeun efisiensi produksi · Unggal stasiun tiasa install loba sét tongs nurutkeun sarat produksi sabenerna, kalawan merenah jeung fleksibel fungsi · The tongs tiasa ...


  • Supplyability: 5000 Potongan per taun
  • Pamayaran: L / C, T / T
  • Port: SHENZHEN port
  • Sertipikat: CE, SGS, ISO
  • Brand: Glorystar
  • Tempat: Dongguan
  • Bungkusan: dipak dina karton
  • jéntré produk

    Tags produk

    Cocog jeung las batré énergi anyar lambar Flameproof, chip flip, kutub, sambungan lemes. Adopts duplex ngageser méja kerja desktop, panutup loading batré jieunan mun clamp dina switch dahar nepi ka rengse las.

    Fitur:

    · Dua posisi tabel ngageser, synchronously antara dahar na las pikeun ngaronjatkeun efisiensi produksi

    · Unggal stasiun tiasa install loba sét tongs nurutkeun sarat produksi sabenerna, jeung fungsi merenah tur fléksibel

    · The tongs bisa dilengkepan alat vakum nyeuseup pikeun nyegah dahar jieunan sarta laser deformasi dina produk jeung ngaronjatkeun kualitas produk anu

    · Kombinasi sampurna Sistim harti luhur coaxial visi CCD sarta sistem fokus sumber lampu linier ngajadikeun programming las garis gampang jeung leuwih merenah

    · Alus custom-dijieun fixture, pikeun minuhan kaperluan syarat béda

    · Alus CCD snap Sistim modul positioning pikeun ngaronjatkeun kualitas produk

    · Pamutahiran Alus mun mode las stasiun multi tur otomatis robot stasiun calakan keur bahan luhur jeung handap, pikeun ngaronjatkeun efisiensi produksi

     modeu operasi  Dua posisi tabel ngageser
    kakuatan laser 1000w / 2000w / 4000w / 6000w 可 选配 Alus
    gelombang laser 1070nm

     Operasi diaméterna serat core

    50 um, 100 um, 200 um 可 选配 Alus
    kualitas beam (BPP) minimum 1.1 mm * mrad (50 um)

    Stroke of worktable

    Sumbu X / Y / Z, 500mm / 150mm / 150mm;
    Y1 / Y1axis, 300mm / 300mm;
    (bisa ngaropea)

    Terus-terusan akurasi positioning unggal aci

    ± 0.02mm
     dimaksudkeun lokasi

    lampu beureum jeung sistem visi CCD coaxial

     vakum adsorption  tekanan adjustable

    Gemblengna dimensi

    1140mmx1240mmx1830mm
     beurat net mesin  ngeunaan 650kg

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali