Serat laser motong Mesin sareng Saham Table

Pondok Description:

Fitur produk ● Adopts nu worktable exchangeable nyimpen loading na unloading waktu, sarta pikeun chieve efisiensi gawé tinggi. ● High persis grinding gear jeung gear rak, noise lemah sareng precision tinggi. Misah motong tube alat industri lumaku loba dipaké dina sagala jinis industri produk logam kayaning lambar ngolah logam, cookware sarta mandi Perkakas, iklan & tanda, cahaya & hardware, cabinets listrik, bagian otomatis, mesin sarta alat-alat, alat rumah tangga, ...


  • Supplyability: 5000 Potongan per taun
  • Pamayaran: L / C, T / T
  • Port: SHENZHEN port
  • Sertipikat: CE, SGS, ISO
  • Brand: Glorystar
  • Tempat: Dongguan
  • Bungkusan: dipak dina karton
  • jéntré produk

    Tags produk

    Fitur produk

    ● Adopts nu worktable exchangeable nyimpen loading na unloading waktu, sarta pikeun chieve efisiensi gawé tinggi. 

    ● High persis grinding gear jeung gear rak, noise lemah sareng precision tinggi.

    alat motong tube misah

    industri lumaku

    Loba dipaké dina sagala jinis industri produk logam kayaning lambar ngolah logam, cookware sarta mandi Perkakas, iklan & tanda, cahaya & hardware, cabinets listrik, bagian otomatis, mesin sarta alat-alat, alat rumah tangga, bagian precision, jeung saterusna.

    Bahan lumaku

    Utamana dilarapkeun pikeun sagala jinis bahan lambar logam non-kontak motong gancang, ukiran. jeung pangeboran, kayaning baja karbon, stainless steel, alloy, baja mangan, galvanized, aluminium, tambaga jeung pipa logam processing, jsb

    Data teknis

    model 3015E
    kakuatan laser 1000W Pikeun 10000w (Goréng)
    aréa gawe 3000 * 15000mm / 4000 * 2000mm
    konsumsi kakuatan sakabéh <18KW
    modeu transmisi Gear jeung rak, supir Double
    tegangan gawe (kakuatan suplai) 380V 50Hz (60Hz)

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali