Serat laser nyirian Mesin FOL-10/20/30/50

Pondok Description:

Pitur produk Maha Suci laser tumuwuh sarta ngahasilkeun hawa lengkep cooling Serat optik laser Sistim nyirian di Cina. Éta lingkungan ramah, konsumsi low, pinuh otomatis tur ngarah Sistim laser. Sistim laser kreatif Ieu ngajadikeun optik konversi laju nepi ka 38% -50%. The cooling hawa bisa minuhan sarat sistem. Sistim laser Ieu ukuran leutik jeung ci. output serat, tiasa flexibly ngajadikeun sistem ngolah 3D. The mundur reflecting isolator, nu migunakeun particularit nu ...


  • Supplyability: 5000 Potongan per taun
  • Pamayaran: L / C, T / T
  • Port: SHENZHEN port
  • Sertipikat: CE, SGS, ISO
  • Brand: Glorystar
  • Tempat: Dongguan
  • Bungkusan: dipak dina karton
  • Model: FOL-10/20/30/50
  • Urutan kuantitas: 1SET
  • jéntré produk

    Tags produk

    Fitur produk

    Kamulyaan laser tumuwuh sarta ngahasilkeun cooling hawa lengkep Serat optik laser Sistim nyirian di Cina. Éta lingkungan ramah, konsumsi low, pinuh otomatis tur ngarah Sistim laser. Sistim laser kreatif Ieu ngajadikeun optik konversi laju nepi ka 38% -50%. The cooling hawa bisa minuhan sarat sistem. Sistim laser Ieu ukuran leutik jeung ci. output serat, tiasa flexibly ngajadikeun sistem ngolah 3D. The isolator mundur reflecting, nu ngagunakeun particularity panjang gelombang sarta arah laser, jeung struktur husus jero isolator reflecting mundur bisa meungpeuk jeung laser reflected ku sapotong karya ulah laser nu nuliskeun osilator laser deui mun ngaruksak osilator laser.

    industri lumaku

    tombol tembus plastik, IC chip, komponén produk digital, precision mesin, perhiasan, Saniter Ware, ukur na parabot, kacamata nonton, panerapan listrik, komponén éléktronik, asesoris hardware, parabot hardware, komponen komunikasi mobile, patempatan mobil, produk palastik motong, médis alat-alat, bahan wangunan, pipa na produk-precision tinggi séjénna nyirian.

    Bahan lumaku

    Logam jeung rupa-rupa bahan non-logam, alloy karasa luhur, oksida, plating, palapis, ABS, résin epoxy, mangsi, plastik, jeung sajabana

    Data teknis

    model FOL-10/20/30/50
    kakuatan  10W / 20W / 30W / 50W
    gelombang 1064nm
    kualitas beam M2 <1,5
    daya kaluarannana 10% ~ 100% (terus bisa disaluyukeun)
    frékuénsi kaluaran 20KHz ~ 100KHz (terus bisa disaluyukeun)
    (8h) stabilitas Daya (8h) <± 1% rms
    diaméterna titik fokus <0.01 mm
    ukuran cocog 50X50mm 110mmX110mm 175mmX175mm
    jero ukiran 1.2mm
    speed ukiran 800 karakter baku / detik
    lebar garis minimum 0.012mm
    karakter minimum 0.15mm
    akurasi terusan 0.003mm ±
    operasi sistim WindowsXP / 2000/98
    modeu cooling cooling hawa
    Suhu lingkungan operasi 15 ℃ ~ 35 ℃
     sarat kakuatan 220V / fase tunggal / 50Hz / <400W
    Kahirupan tina modul laser 100000 WIB

    sampel

    Profil Perusahaan

    Dongguan Maha Suci Star laser Téhnologi Co., LTD, kerjasama Sino-Jerman, fokus dina téhnologi laser & aplikasi, saatos taun inovasi sarta ngembangkeun kontinyu, geus jadi produsén badag skala well-dipikawanoh pakakas laser. Pausahaan owns wangunan kantor, R & D Gedong, warung machining, lukisan jeung warung patri, assembling warung, showroom modern jeung produk utama baku industri factory.The parusahaan nu metal mesin motong laser, non-logam mesin motong laser, laser nyirian mesin, las laser mesin na mesin bending. Kapasitas produksi taunan 8,000sets produk dijual di leuwih ti 100 nagara jeung wewengkon ...


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali