Serat laser mesin nyirian

Pondok Description:

Sistim laser serat bisa dilarapkeun kana widang nu perlu tungtutan hight of smoothness jeung precision, alatan characterisitics miboga mode pangalusna jeung stabilitas tinggi. Loba dipaké pikeun éléktronik IC, komponén, alat-alat médis, kacamata & jam, kartu IC, beungeut plastik, Saniter Ware, cet beungeut, jeung sajabana Fitur: 1. Biaya processing Low; 2. gampang pikeun ngaidentipikasi produk urang, pikeun ngahontal tujuan logo kaamanan; 3. Métode processing laser Advanced, akurasi tinggi 4. Low noise ti Mac ...


  • Supplyability: 5000 Potongan per taun
  • Pamayaran: L / C, T / T
  • Port: SHENZHEN port
  • Sertipikat: CE, SGS, ISO
  • Brand: Glorystar
  • Tempat: Dongguan
  • Bungkusan: dipak dina karton
  • jéntré produk

    Tags produk

    Sistim laser serat bisa dilarapkeun kana widang nu perlu tungtutan hight of smoothness jeung precision, alatan characterisitics miboga mode pangalusna jeung stabilitas tinggi. Loba dipaké pikeun éléktronik IC, komponén, alat-alat médis, kacamata & jam, kartu IC, beungeut plastik, Saniter Ware, cet beungeut, jeung sajabana

    Fitur:

    1. Biaya processing Low;

    2. gampang pikeun ngaidentipikasi produk urang, pikeun ngahontal tujuan logo kaamanan;

    3. Métode processing laser Advanced, akurasi tinggi

    4. Low noise tina ngolah mesin

    5. No bagian consumable, béaya rendah tina mesin jalan tur pamaliharaan

    6. kinerja mesin stabil pikeun operasi jangka panjang

    model

    GL-FB20M

    GL-FB30M

     jenis laser

    Pulsa / MOPA

    gelombang

    1064nm

    kakuatan laser

    20W

    30W

    kualitas beam

    M² <1,5

    speed nyirian

    ≤7000mm / s

    nyirian aréa

    50mm × 50mm -300mm × 300mm

    lebar nyirian

    0.03mm

    charactar minimum

    0.5mm

    kabisaulangan

    ± 0.01

    modeu cooling

    cooling hawa

     

    Win XP / win 7 32bit

    lingkungan operasi Sistim
    sarat kakuatan

    220V / 20A / 50Hz

    total daya

    800W

    Ukuran anyar

    740mm * 1150mm * 1500mm

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali