Pinuh enclosed Exchangeable Worktable GS-4020CE

Pondok Description:

Fitur produk ● Jeung design dipager sakurilingna pinuh, ngurangan radiasi laser sarta nyegah ti tatu mékanis. ● Adopts nu worktable exchangeable nyimpen loading na unloading waktu, sarta pikeun chieve efisiensi gawé tinggi. ● High persis grinding gear jeung gear rak, noise lemah sareng precision tinggi. ● SMC komponén pneumatic, kontrol pinter meunang sampurna low-tekanan pinching. Industri lumaku loba dipaké dina sagala jinis industri produk logam kayaning lambar ngolah logam, cookware na ...


  • Supplyability: 5000 Potongan per taun
  • Pamayaran: L / C, T / T
  • Port: SHENZHEN port
  • Sertipikat: CE, SGS, ISO
  • Brand: Glorystar
  • Tempat: Dongguan
  • Bungkusan: dipak dina karton
  • Model: GS-4020CE
  • Urutan kuantitas :: 1 Piece
  • jéntré produk

    Tags produk

    Fitur produk

    ● Jeung design dipager sakurilingna pinuh, ngurangan radiasi laser sarta nyegah ti tatu mékanis.

    ● Adopts nu worktable exchangeable nyimpen loading na unloading waktu, sarta pikeun chieve efisiensi gawé tinggi. 

    ● High persis grinding gear jeung gear rak, noise lemah sareng precision tinggi.

    ● SMC komponén pneumatic, kontrol pinter meunang sampurna low-tekanan pinching.

    industri lumaku

    Loba dipaké dina sagala jinis industri produk logam kayaning lambar ngolah logam, cookware sarta mandi Perkakas, iklan & tanda, cahaya & hardware, cabinets listrik, bagian otomatis, mesin sarta alat-alat, alat rumah tangga, bagian precision, jeung saterusna.

    Bahan lumaku

    Utamana dilarapkeun pikeun sagala jinis bahan lambar logam non-kontak motong gancang, ukiran. jeung pangeboran, kayaning baja karbon, stainless steel, alloy, baja mangan, galvanized, aluminium, tambaga jeung pipa logam processing, jsb

    Data teknis

    model GS-4020CE
    kakuatan laser 1000W, 1500W, 2000W, 3000W, 4000W, 6000W (Goréng)
    aréa gawe 4000 * 2000mm
    konsumsi kakuatan sakabéh <18KW
    modeu transmisi Pinion jeung rak, Double Dila
    tegangan gawe (kakuatan suplai) 380V 50Hz (60Hz)
    dimension: 10000 * 3600 * 2000

    sampel

     

    Profil Perusahaan

    Dongguan Maha Suci Star laser Téhnologi Co., LTD, kerjasama Sino-Jerman, fokus dina téhnologi laser & aplikasi, saatos taun inovasi sarta ngembangkeun kontinyu, geus jadi produsén badag skala well-dipikawanoh pakakas laser. Pausahaan owns wangunan kantor, R & D Gedong, warung machining, lukisan jeung warung patri, assembling warung, showroom modern jeung produk utama baku industri factory.The parusahaan nu metal mesin motong laser, non-logam mesin motong laser, laser nyirian mesin, las laser mesin na mesin bending. Kapasitas produksi taunan 8,000sets produk dijual di leuwih ti 100 nagara jeung wewengkon ...


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali