GS-3015CE / GS-6020CE Full ditutup sarta méja Exchange Serat laser motong Mesin

Pondok Description:

Mesin jeung méja bursa jeung Cover, éta bisa ngahemat waktu bahan loading. Fitur produk ● Jeung design dipager sakurilingna pinuh, ngurangan radiasi laser sarta nyegah ti tatu mékanis. ● Adopts nu worktable exchangeable nyimpen loading na unloading waktu, sarta pikeun chieve efisiensi gawé tinggi. ● High persis grinding gear jeung gear rak, noise lemah sareng precision tinggi. Industri lumaku loba dipaké dina sagala jinis industri produk logam kayaning lambar ngolah logam, cookware jeung b ...


  • Supplyability: 5000 Potongan per taun
  • Pamayaran: L / C, T / T
  • Port: SHENZHEN port
  • Sertipikat: CE, SGS, ISO
  • Brand: Glorystar
  • Tempat: Dongguan
  • Bungkusan: dipak dina karton
  • jéntré produk

    Tags produk

    Mesin jeung méja bursa jeung Cover, éta bisa ngahemat waktu bahan loading.

    Fitur produk

    ● Jeung design dipager sakurilingna pinuh, ngurangan radiasi laser sarta nyegah ti tatu mékanis.

    ● Adopts nu worktable exchangeable nyimpen loading na unloading waktu, sarta pikeun chieve efisiensi gawé tinggi. 

    ● High persis grinding gear jeung gear rak, noise lemah sareng precision tinggi.

    industri lumaku

    Loba dipaké dina sagala jinis industri produk logam kayaning lambar ngolah logam, cookware sarta mandi Perkakas, iklan & tanda, cahaya & hardware, cabinets listrik, bagian otomatis, mesin sarta alat-alat, alat rumah tangga, bagian precision, jeung saterusna.

    Bahan lumaku

    Utamana dilarapkeun pikeun sagala jinis bahan lambar logam non-kontak motong gancang, ukiran. jeung pangeboran, kayaning baja karbon, stainless steel, alloy, baja mangan, galvanized, aluminium, tambaga jeung pipa logam processing, jsb

    Data teknis

    model GS-3015CE / GS-4020CE / GS-6020CE
    kakuatan laser 1000W TO 10000W (Goréng)
    aréa gawe 3000 * 1500MM / 4000 * 2000MM / 6000 * 15000mm
    modeu transmisi Gear jeung rak, supir Double
    tegangan gawe (kakuatan suplai) 380V 50Hz (60Hz)

    sampel

    145353102567dbcc4f4c117b3c 下载 (1) 145352977468700ce3d28736f2 (1)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali