Tinggi Precision Serat laser motong Mesin GS-0605P

Pondok Description:

Pondok Description: Pangaruh motong High Precision, Cocog jeung produk leutik. Tur nyimpen workshop customer urang. Fitur: pigura of GS-0605P adopts argon tepat las arc, 600 perlakuan panas gelar. 24 jam cooling dina oven, 12 méter gantry panggilingan, sangkan yakin jangka panjang jalan tanpa deformasi, Mesin geus inspected ku collimator laser precision pikeun mastikeun nu flatness na verticality. The precision tina sakabeh mesin téh kirang ti 0.02mm. Adpot diimpor motor servo, im ...


  • Supplyability: 5000 Potongan per taun
  • Pamayaran: L / C, T / T
  • Port: SHENZHEN port
  • Sertipikat: CE, SGS, ISO
  • Brand: Glorystar
  • Tempat: Dongguan
  • Bungkusan: dipak dina karton
  • jéntré produk

    Tags produk

    Pondok Description:

    Tinggi Precision motong Pangaruh, Cocog jeung produk leutik. Tur nyimpen workshop customer urang.

    Fitur:

    Pigura GS-0605P adopts tepat las argon arc, 600 perlakuan panas gelar. 24 jam cooling dina oven, 12 méter gantry panggilingan, sangkan yakin jangka panjang jalan tanpa deformasi, Mesin geus inspected ku collimator laser precision pikeun mastikeun nu flatness na verticality. The precision tina sakabeh mesin téh kirang ti 0.02mm. Adpot diimpor motor servo, diimpor screw sistem transmisi modul. Dilengkepan terminal handheld nirkabel paling canggih. Eta bisa ngalakukeun pamrosésan kadali jauh.

    Bahan Applicabel:

    Loba dipaké dina baja Karbon, steel Steel, Aluminium, jeung tambaga jsb bahan logam.

    industri lumaku

    Loba dipaké dina produk logam precision. Misalna: Kacamata Minus Industri, Karajinan hadiah Industri, Hardware ornamén & Asesoris, Electronics, Rumah Tangga Perkakas na Inddustry lianna

    Data teknis

    model GS-0605P
    kakuatan laser 700w, 1000W, 1500W, 2000W (Goréng)
    aréa gawe 600 * 500mm
    konsumsi kakuatan sakabéh <12 KW
    modeu transmisi Ganda Ball screw
    tegangan gawe (kakuatan suplai) 380V 50Hz (60Hz)
    dimension: 2050 * 1633 * 2060mm

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali