Buka Tipe Serat Metal laser motong Mesin GS-3015 / GS-6015

Pondok Description:

Produk Pitur ● Mesin pigura struktur persis dilas ku CO2, perlakuan annealing suhu luhur pikeun mastikeun ilaharna mun ngajalankeun tanpa deforming. ● diimpor precision tinggi transmisi bola screw na precision tinggi pituduh linier rail ● Jepang motor servo na supir sistem, diimpor tinggi-rigidly precision gearbox ● dilengkepan alat otomatis-lubrication kalawan ngaleupaskeun lebu jeung haseup extractor Sistim ● struktur Modular laser, kinerja High tur gratis pangropéa ● laser Profesional cutt ...


  • Supplyability: 5000 Potongan per taun
  • Pamayaran: L / C, T / T
  • Port: SHENZHEN port
  • Sertipikat: CE, SGS, ISO
  • Brand: Glorystar
  • Tempat: Dongguan
  • Bungkusan: dipak dina karton
  • Model: GS-3015
  • Urutan kuantitas :: 1 Piece
  • jéntré produk

    Tags produk

    2

    Fitur produk
    ● Mesin pigura struktur persis dilas ku CO2, perlakuan annealing suhu luhur pikeun mastikeun ilaharna mun ngajalankeun tanpa deforming. 

    ● diimpor precision tinggi transmisi bola screw na precision tinggi pituduh linier rail 

    ● motor servo Jepang sarta sistem supir, diimpor gearbox precision tinggi-rigidly

    ● dilengkepan alat otomatis-lubrication kalawan ngaleupaskeun lebu jeung sistem extractor haseup

    ● Modular laser struktur, kinerja High tur pamaliharaan bébas

    ● Profesional software motong laser, gampang beroperasi, desain sagala jinis grafik, naskah gampang ku will anjeun pikeun motong

    barang-barang tambahan

     1472545162c9dfb68924a2713c

                Asalna diimpor IPG laser generator motor Asalna diimpor servo ti Jepang / Jerman

    1472545285a155e989fe529507

    Desain komputer Humanized, tombol merenah tur stabil sarta kuat ranté sered

    awak kuat

    1472545388d57ac8975e40efd9

                   Merenah contorl jauh nirkabel loyog jeung Taiwan screw bal, éta pisan convinient pikeun 

                                                                                                    bahan dahar

    147254547732f0d107d58fef55

                Antidust ogé loyog jeung rail pituduh Taiwan screw bal

    1472545544def4e2707a851232

                          Taiwan HIWIN pituduh-rail Asalna diimpor Japanese / Jerman pinion & rak

     

    industri lumaku

    Loba dipaké dina sagala jinis industri produk logam kayaning lambar ngolah logam, cookware sarta mandi Perkakas, iklan & tanda, cahaya & hardware, cabinets listrik, bagian otomatis, mesin sarta alat-alat, alat rumah tangga, bagian precision, jeung saterusna. 

    Bahan lumaku

    Utamana dilarapkeun pikeun sagala jinis bahan logam lambar kalayan non-kontak motong gancang, ukiran. jeung pangeboran, kayaning baja karbon, stainless steel, alloy, baja mangan, galvanized, aluminium, tambaga jeung pipa logam processing, jsb

     

    sampel

    147254568055c854c985f12d36

     

     
    Data teknis

    model GS-3015
    kakuatan laser 500W, 750W, 800W (Goréng)
    aréa gawe 3000 * 1500mm
    konsumsi kakuatan sakabéh <12KW
    modeu transmisi supir gantry pilihan (Gear jeung rak Double supir Alus)
    tegangan gawe (kakuatan suplai) 380V 50Hz (60Hz)
    dimension: 4800 * 2560 * 1750mm

    Company kami

    1472539918273e51e11bb09236

     1472544542cb7c03360ebeead8

    Profil Perusahaan

    Dongguan Maha Suci Star laser Téhnologi Co., LTD, kerjasama Sino-Jerman, fokus dina téhnologi laser & aplikasi, saatos taun inovasi sarta ngembangkeun kontinyu, geus jadi produsén badag skala well-dipikawanoh pakakas laser. Pausahaan owns wangunan kantor, R & D Gedong, warung machining, lukisan jeung warung patri, assembling warung, showroom modern jeung produk utama baku industri factory.The parusahaan nu metal mesin motong laser, non-logam mesin motong laser, laser nyirian mesin, las laser mesin na mesin bending. Kapasitas produksi taunan 8,000sets produk dijual di leuwih ti 100 nagara jeung wewengkon ...


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali