serat optik laser keramik mesin motong

Pondok Description:

Utamana dipaké pikeun motong precision, motong jalur na punching pikeun aluminium oksida, aluminium nitride, keramik zirconia; Sarta ogé pikeun motong precision of sababaraha lembar logam ipis. · Struktur Mesin ranjang maké marmer héjo, precision tinggi, alus lalawanan seismik · pinuh enclosed diimpor platform linier motor, dilengkepan precision luhur grating pangawasa, dirancang husus pikeun bahan teuas sarta rapuh, kalawan ngajalankeun lemes jeung nyukcruk · nganut sumber laser serat diimpor, alus mode hiji titik ...


  • Supplyability: 5000 Potongan per taun
  • Pamayaran: L / C, T / T
  • Port: SHENZHEN port
  • Sertipikat: CE, SGS, ISO
  • Brand: Glorystar
  • Tempat: Dongguan
  • Bungkusan: dipak dina karton
  • jéntré produk

    Tags produk

    Utamana dipaké pikeun motong precision, motong jalur na punching pikeun aluminium oksida, aluminium nitride, keramik zirconia; Sarta ogé pikeun motong precision of sababaraha lembar logam ipis.

    · Struktur Mesin ranjang maké marmer héjo, precision tinggi, résistansi seismik alus

    · Pinuh enclosed diimpor platform linier motor, dilengkepan precision luhur grating pangawasa, dirancang husus pikeun bahan teuas sarta rapuh, kalawan ngajalankeun lemes jeung tracking

    · Nganut diimpor sumber laser serat, modeu titik alus jeung efisiensi motong tinggi

    · Ieu adopts diimpor sirah motong precision tina AS, kualitas motong tinggi nyaéta na speed gancang

    · Software Timer dimekarkeun Gampang beroperasi sarta gampang ngagunakeun dina gambar na bubuka berkas, CCD koreksi positioning otomatis tur optimasi aliran processing, jeung teu kudu sarat tinggi keur pangaweruh profésional pikeun operator

    · Mudah pikeun nanganan pikeun gambar: anjeun tiasa diimpor file DXF baku langsung

    No

     barang

    data teknis

    1

     sumber laser (200-1000W pilihan)
    sumber laser Serat

    2

      XY sumbu max. stroke 500mm x 450mm

    3

    Positioning Accuracyt (25 ℃) 3um ±

    4

    akurasi Positioning ulang 1um ±

    5

    ketebalan motong ≤2mm (depands on bahan))

    6

    speed motong ≥10mm / s (depands on bahan))

    7

    lebar motong ≤0.1mm (depands on bahan))

    8

    Outline motong akurasi ± 0.02mm (depands on bahan))

    9

     XY sumbu speed méja kerja 30m / mnt

    10

     sarat kakuatan  3Phase, 380V / 50HZ / 5KW

    11

     beurat net mesin 1500

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali