Hiji Mesin Station laser las

Pondok Description:

las cocog pikeun handphone slot kartu SIM, PC keyboard komputer, kaméra digital bagian struktural internal, lalajo tali, tanaga anyar daya batre, endoscope, instrumen bedah, kacamata pigura, ketel, vakum cup, baja mangkuk steel, panto handles, asesoris listrik, saringan, nozzle, sirah golf, alloy séng jeung karajinan alloy magnésium jsb · Mesin cooperates nu programming software jeung loba grup tina gelombang, wokring tabel ditangtayungan manjangan I / O panganteur, jeung prog software ...


  • Supplyability: 5000 Potongan per taun
  • Pamayaran: L / C, T / T
  • Port: SHENZHEN port
  • Sertipikat: CE, SGS, ISO
  • Brand: Glorystar
  • Tempat: Dongguan
  • Bungkusan: dipak dina karton
  • jéntré produk

    Tags produk

    las cocog pikeun handphone slot kartu SIM, PC keyboard komputer, kaméra digital bagian struktural internal, lalajo tali, tanaga anyar daya batre, endoscope, instrumen bedah, kacamata pigura, ketel, vakum cup, baja mangkuk steel, panto handles, asesoris listrik, saringan, nozzle, sirah golf, séng alloy na alloy magnésium karajinan jeung sajabana

    · Mesin cooperates nu programming software jeung loba grup tina gelombang, wokring tabel ditangtayungan manjangan I / O panganteur, jeung koko programming software pikeun ngawujudkeun jig kontrol otomatis, ujian CCD, jsb

    · Dupi cocog sagala jinis sirah las laser atawa sirah Geter eunteung las nurutkeun paménta customer pikeun minuhan kabutuhan industri

    · Loyog jeung sagala jinis mesin las serat optik

     modeu operasi stasiun tunggal jeung opat as beungkeut
     kakuatan laser 1000w / 2000w / 3000w / 4000w / 6000w
    (Panjang gelombang laser) 1070nm

    Operasi diaméterna serat core

    50 um, 100 um, 200 um

    (BPP)
    massa beam minimum (BPP)

    1.1 mm * mrad (50 um)

     Stroke of worktable

    X / Y / Z sumbu, 600mm / 250mm / 250mm; customizable

    Terus-terusan akurasi positioning unggal aci

    ± 0.02mm
     puteran aci

    (W sumbu 360 derajat rotasi, puteran jitter nyaeta 0.08mm, pilihan)

     dimaksudkeun lokasi

    (Lampu Beureum sarta sistem CCD visi coaxial)

     Gemblengna dimensi

    (1700mmx1400mmx1750mm (baku))

    beurat alat

    1200KG (Ngeunaan 1200KG)

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali