UV mesin motong laser pikeun modul sidik

Pondok Description:

Cocog jeung pabrik circuit board fléksibel Urang Sunda. Lumaku pikeun motong Urang Sunda wangun, ngawengku jandéla pilem, sidik idéntifikasi chip, modul kaméra handphone, jsb · Muhun-dipikawanoh brand internasional ngeunaan kaayaan padet sumber laser ultraviolét, kualitas luhur laser beam, leutik fokus laser titik, kakuatan laser disarengan disebarkeun, kirang panas pangaruh, gap motong leutik sarta kualitas motong tinggi · diimpor precision tinggi, scanner drift galvanometric lemah sareng lensa telecentric precisive anu ...


  • Supplyability: 5000 Potongan per taun
  • Pamayaran: L / C, T / T
  • Port: SHENZHEN port
  • Sertipikat: CE, SGS, ISO
  • Brand: Glorystar
  • Tempat: Dongguan
  • Bungkusan: dipak dina karton
  • jéntré produk

    Tags produk

    Cocog jeung pabrik circuit board fléksibel Urang Sunda. Lumaku pikeun motong Urang Sunda wangun, ngawengku jandéla pilem, sidik idéntifikasi chip, modul kaméra handphone, jsb

    · Muhun-dipikawanoh brand internasional ngeunaan kaayaan padet sumber laser ultraviolét, kualitas luhur laser beam, leutik fokus laser titik, kakuatan laser disarengan disebarkeun, pangaruh panas kirang, gap motong leutik sarta kualitas motong tinggi

    · Diimpor precision tinggi, drift low galvanometric scanner na telecentric precisive lensa anu dipaké pikeun motong gancang bari ngajaga precision tinggi di skala micron

    · Dirarancang kalawan precision tinggi jeung stabilitas hade marmer alam mesin awak

    · Pinuh enclosed platform motor linier dilengkepan precision tinggi grating pangawasa pikeun ngadalikeun loop katutup pinuh, pastikeun akurasi tinggi na speed tinggi

    · Jeung up-handap platform ngangkat otomatis, kaunggulan incomparable dina fokus jeung semi motong

    · Pinuh otomatis-positioning ku sistem CCD precisive tinggi, teu kedah manual pipilueun, salah mode kontrol konci, greatly ngaronjatkeun efisiensi produksi

    · Mudah nanganan teken processing: impor langsung format baku tina DXF atanapi Gerber

    No

     barang

    data teknis

     nyarios

    1

     model GSC-UV4535-10W  

    2

    gelombang

    355nm

     

    3

    kakuatan laser

    10W

    10W-18W (Goréng)

    4

     titik fokus

    20um

     

    5

    Max. ukuran kerja

    450mm x 350mm

     

    6

     Max. kakandeleun 1mm (Depands on bahan)

    7

     Max. speed kerja

    1000mm / s

     

    8

     akurasi positioning

    3um ±

     

    9

    Repositioning akurasi

    1um ±

     

    10

    Gemblengna akurasi machining

    ± 20um

     

    11

    rentang scanning 50mm x 50mm (Netepkeun ku tungtutan)

    12

    format rojongan

    DXF / Gerber

     

    13

     Tegangan & Daya

    AC220V / 2KW; AC380V / 6KW

     

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali