Technical Support

  1459145248eefba1579ea4cb9eProfessional wis dodolan 
We nyedhiyani profesional saran wis dodolan kanggo mesthekake yen pelanggan njaluk produk tengen. Pelanggan ora kudu padha sumelang ing bab apa kanggo tuku produk salah

 

 

 

 

1459145224c81cbf260c7a4917Sawise-sales instalasi lan panuntun dhumateng
We offer profesional sawise-sales instalasi lan panuntun dhumateng, sawise-sales online lan offline.Online kita bisa mbatalake kontrol dening teamviwer, kanggo pelanggan ngatasi masalah. Kanggo on-line ora ngatasi masalah, kita bakal ngatur tenaga teknis kanggo layanan perusahaan tawaran sawise-sales customer.

 

 

 

1459137173ef9a46966b0a31e8Warranty
wektu babar pisan Equipment saka setahun, lensa optik ora bisa maintained. Generator Laser wis babar pisan taun 1, pangopènan mesin urip.