Mbeshtetje teknike

  1459145248eefba1579ea4cb9eProfesional para-shitjes 
Ne ofrojmë profesional para-shitjes këshilla për të siguruar që konsumatorët të merrni produkte të drejtë. Konsumatorët nuk duhet të shqetësohen për nëse për të blerë produktin e gabuar

 

 

 

 

1459145224c81cbf260c7a4917Pas shitjes instalimit dhe udhëzime
Ne ofrojmë profesional pas-shitjes instalimit dhe drejtimin, pas shitjes online dhe offline.Online ne mund të kontrollohet nga distanca nga teamviwer, për të ndihmuar klientët të zgjidhur problemin. Për on-line nuk e zgjidh problemin, ne do të organizojmë personel teknik për të konsumatorit ofrojnë kompani pas shitjes shërbimi.

 

 

 

1459137173ef9a46966b0a31e8Garanci
periudhë Pajisje garanci prej një viti, lente optike nuk mund të mbahet. Gjenerator Laser ka garanci 1 vit, mirëmbajtjen makinë e jetës.