Tentang Kami

guanyuwomenneiye
guanyuwomenneiye

DONGGUAN GLORYSTAR laser tech CO., LTD

Dongguan Maha Suci Star laser Téhnologi Co., LTD, kerjasama Sino-Jerman, fokus dina téhnologi laser & aplikasi, saatos taun inovasi sarta ngembangkeun kontinyu, geus jadi produsén badag skala well-dipikawanoh pakakas laser.

Pausahaan owns wangunan kantor, R & D Gedong, warung machining, lukisan jeung warung patri, assembling warung, showroom modern jeung pabrik industri baku.

produk utama parusahaan nu metal mesin motong laser, non-logam mesin motong laser, laser nyirian mesin, mesin las laser sarta bending machines.The kapasitas produksina taunan 8.000 susunan produk dijual di leuwih ti 100 nagara jeung wewengkon.

Pausahaan ieu dicirikeun salaku perusahaan tinggi-tech nasional, tur sababaraha kali meunang téhnologi Juara Award. Salaku pamimpin di alat laser, Glorystar laser téhnologi Co., Ltd boga sistem R & D lengkep, jeung loba universitas kasohor domestik sarta lembaga panalungtikan pikeun ngajaga kerjasama optik jeung teknis nutup, oge mangrupa Nanyang institut sains jeung teknologi base Pascasarjana siswa latihan.

Produk dijieun sertifikasi CE EU jeung sertifikasi SGS, sarta dina sagala aspek tina asup, prosés, mesin, pengiriman barang tur patuh lianna kalayan tungtunan kualitas sarta sistem manajemen manajemén lingkungan ISO pikeun mastikeun yén kualitas nasional. Mawa pintonan tetempoan Global, GLORYSTAR ngajaga dina fokus élmu laser sarta téhnologi babagi sareng anjeun dina mangsa nu bakal datang hasil!