GS-3015CEG / GS-4020CEG Full Closed Serat laser motong Mesin sareng Saham

Pondok Description:

Bisa motong tabung na bahan lambaran. Tur kalawan tabel bursa otomatis, bisa ngahemat waktos loading. Fitur produk ● Jeung design dipager sakurilingna pinuh, ngurangan radiasi laser sarta nyegah ti tatu mékanis. ● Adopts nu worktable exchangeable nyimpen loading na unloading waktu, sarta pikeun chieve efisiensi gawé tinggi. ● High persis grinding gear jeung gear rak, noise lemah sareng precision tinggi. Misah motong tube alat industri lumaku loba dipaké dina sagala jinis industri produk logam ...


  • Supplyability: 5000 Potongan per taun
  • Pamayaran: L / C, T / T
  • Port: SHENZHEN port
  • Sertipikat: CE, SGS, ISO
  • Brand: Glorystar
  • Tempat: Dongguan
  • Bungkusan: dipak dina karton
  • Model: GS-3015CEG
  • Urutan kuantitas :: 1 Piece
  • jéntré produk

    Tags produk

    Bisa motong tabung na bahan lambaran. Tur kalawan tabel bursa otomatis, bisa ngahemat waktos loading.

    Fitur produk

    ● Jeung design dipager sakurilingna pinuh, ngurangan radiasi laser sarta nyegah ti tatu mékanis.

    ● Adopts nu worktable exchangeable nyimpen loading na unloading waktu, sarta pikeun chieve efisiensi gawé tinggi. 

    ● High persis grinding gear jeung gear rak, noise lemah sareng precision tinggi.

    alat motong tube misah

    industri lumaku

    Loba dipaké dina sagala jinis industri produk logam kayaning lambar ngolah logam, cookware sarta mandi Perkakas, iklan & tanda, cahaya & hardware, cabinets listrik, bagian otomatis, mesin sarta alat-alat, alat rumah tangga, bagian precision, jeung saterusna.

    Bahan lumaku

    Utamana dilarapkeun pikeun sagala jinis bahan lambar logam non-kontak motong gancang, ukiran. jeung pangeboran, kayaning baja karbon, stainless steel, alloy, baja mangan, galvanized, aluminium, tambaga jeung pipa logam processing, jsb

    Data teknis

    model 3015CEG / GS-4020CEG
    kakuatan laser 1000W Pikeun 10000w (Goréng)
    aréa gawe 3000 * 15000mm / 4000 * 2000mm
    konsumsi kakuatan sakabéh <18KW
    modeu transmisi Gear jeung rak, supir Double
    tegangan gawe (kakuatan suplai) 380V 50Hz (60Hz)

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali