F-6018T Mesin pipa motong laser

Pondok Description:

Pikeun Béda Fitur motong tube Wangun Produk ● diimpor precision tinggi transmisi bola screw, precision tinggi linier pituduh-rail ● diimpor motor servo Sistim nyetir, diimpor gearbox hélik. ● Pisahkeun motong tube alat ● speed motong Fast, efisiensi tinggi, aman, kinerja stabil Industri lumaku loba dipaké dina sagala jinis industri produk logam kayaning pipe ngolah logam, cookware sarta mandi Perkakas, iklan & tanda, cahaya & hardware, cabi listrik. ..


  • Supplyability: 5000 Potongan per taun
  • Pamayaran: L / C, T / T
  • Port: SHENZHEN port
  • Sertipikat: CE, SGS, ISO
  • Brand: Glorystar
  • Tempat: Dongguan
  • Bungkusan: dipak dina karton
  • jéntré produk

    Tags produk

    Pikeun motong tube Wangun Béda

    Fitur produk

    ● diimpor precision tinggi transmisi bola screw, precision tinggi linier pituduh-rail

    ● diimpor servo Sistim motor nyetir, diimpor gearbox hélik.

    ● alat motong tube Pisahkeun

    ● Fast speed motong, efisiensi tinggi, aman, kinerja stabil

    industri lumaku

    Loba dipaké dina sagala jinis industri produk logam kayaning pipe ngolah logam, cookware sarta mandi Perkakas, iklan & tanda, cahaya & hardware, cabinets listrik, bagian otomatis, mesin sarta alat-alat, alat rumah tangga, elavator na precision bagian ngolah, jeung saterusna . 

    Bahan lumaku

    Utamana dilarapkeun pikeun sagala jinis bahan lambar logam non-kontak motong gancang, ukiran. sarta punching, kayaning baja hampang, stainless steel, alloy, baja mangan, galvanized, aluminium, tambaga jeung ngolah pipe logam, jsb

    Data teknis

    model GS-6018T
    kakuatan laser 1000W TO 10000W (Goréng)
    konsumsi kakuatan sakabéh <20KW
    modeu transmisi Bola screw Transmission
    tegangan gawe 380V 50Hz (60Hz)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali