UV laser motong mesin

Pondok Description:

Cocog jeung pabrik circuit board fléksibel Urang Sunda. Lumaku pikeun motong Urang Sunda wangun, nempelkeun atawa Gunung pelat PCB, pangeboran sarta nutupan jandéla, sidik idéntifikasi chip, kartu mémori, dewan kartu TF, modul kaméra handphone, jsb · Muhun-dipikawanoh brand internasional nagara sumber laser ultraviolet padet, kualitas luhur laser beam, leutik fokus titik laser, kakuatan laser disebarkeun sarua, pangaruh panas kirang, gap motong leutik sarta kualitas motong tinggi · diimpor precision tinggi, low d ...


  • Supplyability: 5000 Potongan per taun
  • Pamayaran: L / C, T / T
  • Port: SHENZHEN port
  • Sertipikat: CE, SGS, ISO
  • Brand: Glorystar
  • Tempat: Dongguan
  • Bungkusan: dipak dina karton
  • jéntré produk

    Tags produk

    Cocog jeung pabrik circuit board fléksibel Urang Sunda. Lumaku pikeun motong Urang Sunda wangun, nempelkeun atawa Gunung pelat PCB, pangeboran sarta nutupan jandéla, sidik idéntifikasi chip, kartu mémori, dewan kartu TF, modul kaméra handphone, jsb

    · Muhun-dipikawanoh brand internasional ngeunaan kaayaan padet sumber laser ultraviolét, kualitas luhur laser beam, leutik fokus laser titik, kakuatan laser disarengan disebarkeun, pangaruh panas kirang, gap motong leutik sarta kualitas motong tinggi

    · Diimpor precision tinggi, drift low galvanometric scanner na telecentric precisive lensa anu dipaké pikeun motong gancang bari ngajaga precision tinggi di skala micron

    · Dirarancang kalawan precision tinggi jeung stabilitas hade marmer alam mesin awak

    · Pinuh enclosed platform motor linier dilengkepan precision tinggi grating pangawasa pikeun ngadalikeun loop katutup pinuh, pastikeun akurasi tinggi na speed tinggi

    · Ukuranana motong ageung, salah positioning rengse unggal cut, operasi gampang, efisiensi tinggi

    · Pinuh otomatis-positioning ku sistem CCD precisive tinggi, teu kedah manual pipilueun, salah mode kontrol konci, greatly ngaronjatkeun efisiensi produksi

    1. Gampang processing cecekelan gambar: format baku impor langsung ti DXF atanapi Gerber

    No

     barang

     data teknis

    nyarios

    1

     model GSC-FPC5045-15W  

    2

    gelombang 355nm  

    3

    kakuatan laser

    15W

    10W-18W Alus

    4

    titik fokus 20um  

    5

    Max. ukuran kerja 500mmx450mm (Double tabel)  

    6

     Max. kakandeleun 1.2mm (Depands on bahan)

    7

     Max. speed kerja 800mm / s  

    8

     akurasi positioning 3um ±  

    9

     Repositioning akurasi 1um ±  

    10

     Gemblengna akurasi machining ± 20um  

    11

    rentang scanning 50mm x 50mm (Netepkeun ku tungtutan)

    12

     format rojongan DXF / Gerber  

    13

     Tegangan & Daya AC220V / 2KW; AC380V / 6KW  

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali